İkiz Forum – Sahte Kimliğiniz  Bilgisayar ve Internet  Bilgisayar
Ipek Palace
Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Konu Seçenekleri
Eski 18-05-09, 20:13 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
CĄЯîSMĄ
Bilişim Grubu

CĄЯîSMĄ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.908
Teşekkür etti: 7.129
RepForum Gücü: 336
Forum Puanı:139105
CĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:

YouTube Jacker (kesinlikle işe yarıyor)

YouTube video paylaşım sitesine girmek için kullanabileceğiniz bu küçük ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile hiçbir proxy sitesine uğramadan yada hiçbir proxy yazılımı kullanmadan YouTube'a girebilirsiniz. Bir yama olarak adlandırılabilecek bu yazılım ile Windows klasörünüz içerisindeki Hosts dosyasına YouTube ip adresleri otomatik olarak ekleniyor ve YouTube'a başka hiçbir işlem yapmadan normal bir internet sitesi açar gibi girebiliyorsunuz.

Önemli! Bu yama hiçbir zararlı yazılım içermemekte ve YouTube'a girmek için sürekli kullanılmasına gerek olmayan bir yazılımdır. İndirdiğiniz exe uzantılı dosyayı bilgisayarınıza kurun ve sonra YouTube'un keyfini çıkartın.

buyrun

Aslında hayat siyahtır beyaz sayfa dedikleri ise bir yalandır...
Eski 18-05-09, 20:39 Çevrimdışı   #2
Profesör
Umut İklimi
Düşünürler grubu

Umut İklimi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.781
Teşekkür etti: 874
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:55999
Umut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyorUmut İklimi çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bu diğer stelere girmemizdeki bağlantı hızını etkiliyor mu ??

ya da sadce youtube açacağımızda kullanabileceğimiz tarzda bi program mı ?

hadi eyvallah
Eski 18-05-09, 20:44 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Bir Ben Eksiktim
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.899
Teşekkür etti: 4.456
RepForum Gücü: 421
Forum Puanı:193196
Bir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
bunun 2 si hatta 3 ü cıktı

diger sitelere girmede bir problem cıkarmıyor serhan ben kullanıyorum...

tek sorun hala video yükleyemiyoruz
Eski 18-05-09, 20:51 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü
Poesia İnfernale

interlude

S.mod denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.742
Teşekkür etti: 11.529
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202799
interlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ödüller:
Bende Kullanıyorum

gerçi şuan yüklü değil
öylesine alışmışım ki
youtube açılmıyor allah allah diyorum (:
format atıp, programı sildiğimi unutuyorum

...

Varıp dayandın bir han kapısına, vurdun tak tak.
Sana,”necisin, nereden gelirsin? ” demezler mi ?

Konu Seçenekleri