|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Grup Lideri
Bilişim Grubu
![]() |
YouTube Jacker (kesinlikle işe yarıyor)
YouTube video paylaşım sitesine girmek için kullanabileceğiniz bu küçük ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile hiçbir proxy sitesine uğramadan yada hiçbir proxy yazılımı kullanmadan YouTube'a girebilirsiniz. Bir yama olarak adlandırılabilecek bu yazılım ile Windows klasörünüz içerisindeki Hosts dosyasına YouTube ip adresleri otomatik olarak ekleniyor ve YouTube'a başka hiçbir işlem yapmadan normal bir internet sitesi açar gibi girebiliyorsunuz.
Önemli! Bu yama hiçbir zararlı yazılım içermemekte ve YouTube'a girmek için sürekli kullanılmasına gerek olmayan bir yazılımdır. İndirdiğiniz exe uzantılı dosyayı bilgisayarınıza kurun ve sonra YouTube'un keyfini çıkartın. ![]() buyrun Aslında hayat siyahtır beyaz sayfa dedikleri ise bir yalandır...
|
|
|
|
#2 |
|
Profesör
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 874
Forum Gücü: 128
Forum Puanı:55999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu diğer stelere girmemizdeki bağlantı hızını etkiliyor mu ??
ya da sadce youtube açacağımızda kullanabileceğimiz tarzda bi program mı ? hadi eyvallah
|
|
|
|
#3 |
|
Grup Lideri
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 4.456
Forum Gücü: 421
Forum Puanı:193196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun 2 si hatta 3 ü cıktı
![]() diger sitelere girmede bir problem cıkarmıyor serhan ben kullanıyorum... tek sorun hala video yükleyemiyoruz |
|
|
|
#4 |
|
Haftanın Moderatörü
Poesia İnfernale ![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 11.529
Forum Gücü: 479
Forum Puanı:202799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Bende Kullanıyorum
![]() gerçi şuan yüklü değil öylesine alışmışım ki youtube açılmıyor allah allah diyorum (: format atıp, programı sildiğimi unutuyorum
...
Varıp dayandın bir han kapısına, vurdun tak tak. Sana,”necisin, nereden gelirsin? ” demezler mi ? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|