Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Konu Seçenekleri
Eski 28-06-09, 02:51 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Seth
Atatürkçü Düşünce

Seth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.033
Teşekkür etti: 1.684
RepForum Gücü: 99
Forum Puanı:45329
Seth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyorSeth çevresinde seviliyor
Ödüller:

Yaşar-Kıymet Bilmez misin ?

Kıymet Bilmez Misin ?
Yar Gelmez Misin ?
Doymadın mı ?
Mesaja teşekkür eden: (17 Kişi)
βe†erβöcek (29-06-09), ''ş!zofren!k'' (28-06-09), 'Destina (04-07-09), ALmora ~ (28-06-09), AngeLus' (28-06-09), ç i k o (28-06-09), CSKN (28-06-09), eky (28-06-09), Ephinoia (28-06-09), HeLL's AnGeL (28-06-09), interlude (28-06-09), J.Mengele (29-06-09), oceanblue (04-07-09), PisSeKer (04-07-09), Râna (01-07-09), RüyaM (28-06-09), »Asi GüL« (04-07-09)
Eski 28-06-09, 02:55 Çevrimdışı   #2
2010 E-Dana Güzeli
PikoLata

PikoLata - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.470
Teşekkür etti: 2.012
RepForum Gücü: 125
Forum Puanı:50638
PikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyorPikoLata çevresinde seviliyor
Çok hoş
ellerine sağlık

Dârmâdâğın sâbâhLârın sâhíLíndê, YıkıLmış êvLêr dêprêm sonrâsı íçímdê bír çığLık!
Kírpíksíz qözLêr uykuyâ vârmâz-vârıLâcâk yêrLêr oLmâLı?.. .
Rêhín bırâkıLmış şâh dâmârımdân kânım âksınkí,
Adım íntíhâr kâLsın sêndê!.. .

Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 02:57 Çevrimdışı   #3
Rektör
HeLL's AnGeL
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.471
Teşekkür etti: 6.619
RepForum Gücü: 489
Forum Puanı:224635
HeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Kendi tarzından hiç vazgeçmiyorsun.
Ellerine sağlık (:
Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 04:10 Çevrimdışı   #4
En Paylaşımcı Üye
CSKN
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 21.505
Teşekkür etti: 15.561
RepForum Gücü: 813
Forum Puanı:367721
CSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Çok Güzel Olmuş..

Ellerine Sağlık Ve Nice Güzel Çalışmalara..

..bir lodos lazım şimdi bana..
..bir kürek, bir kayık..

..
: Kahramanı olmak istediğim bir masal var :

..

..istanbul duman duman..

Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 11:20 Çevrimdışı   #5
Konuları En Çok Beğenilen Üye
AngeLus'

AngeLus' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.207
Teşekkür etti: 5.258
RepForum Gücü: 333
Forum Puanı:156973
AngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorAngeLus' Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
Hoş olmuş eline sağlık..

Sustu içimdeki
Yorgun yüzündeki
Düştü elindeki.

-Öldü

´ Bir melekti ´
Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 11:22 Çevrimdışı   #6
Yılın En Aktif Üyesi
'kalbim susmuşlar yeri..
Ephinoia

Mod. denetleyicisi

Ephinoia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.998
Teşekkür etti: 10.931
RepForum Gücü: 491
Forum Puanı:209098
Ephinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Harika

Ellerine Sağlık ...

.

Sustum...!
Tuz Basıp Yaralarıma Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum!
Tam Acılarımı Haykıracaktım Ki Sustum...!
Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin...
İçimdeki Volkanları Boğarak Sustum...!
Açmadım Kimselere Yüreğimi...!
Hançeri Sadece Kendime Sapladım ve Sustum...!
Hüznü Yüzümde Acıları Gözlerimde Topladım Sustum...!
Bir Ah Sürüp Dudaklarıma...
Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum...

.
Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 12:19 Çevrimdışı   #7
Yılın Üyesi
Yorgun...
Snorland

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 37.473
Teşekkür etti: 23.530
RepForum Gücü: 1000
Forum Puanı:551837
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ellerine sağlık

Aşk bitti mi dünya kelebek ömrü kadardır...

Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 19:01 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
eky
Düşünürler grubu

eky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 882
Teşekkür etti: 999
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:32851
eky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyoreky çevresinde seviliyor
Ödüller:
Çok güzel olmus, ellerinize saglik.

'InsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun.
Çok uzakLaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın.'
Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 19:32 Çevrimdışı   #9
En Hızlı Çıkış Yapan Üye
LâL*
Düşünürler grubu

LâL* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.435
Teşekkür etti: 5.423
RepForum Gücü: 313
Forum Puanı:144762
LâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok hoş...ellerine sağlık

..................

Ben sizin yalan ve hilelerinizle başedemedim, bu bana dert oldu.
Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim, bu da size dert olsun.

Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 20:17 Çevrimdışı   #10
Doçent
''ş!zofren!k''

''ş!zofren!k'' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.799
Teşekkür etti: 2.100
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:38975
''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor''ş!zofren!k'' çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Bayılıyorum tarzınıza(:
Yüreğinize sağlık çok güzel: )

İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze
Bundandır böyle dibe vuruşumuz..!
Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 28-06-09, 20:22 Çevrimdışı   #11
Haftanın Moderatörü
Poesia İnfernale

interlude

S.mod denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.740
Teşekkür etti: 11.528
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202799
interlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdainterlude buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ödüller:
Oldukça Şık (:

...

Varıp dayandın bir han kapısına, vurdun tak tak.
Sana,”necisin, nereden gelirsin? ” demezler mi ?

Mesaja teşekkür eden:
Seth (28-06-09)
Eski 29-06-09, 01:25 Çevrimdışı   #12
Asistan
βe†erβöcek

βe†erβöcek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 468
Teşekkür etti: 292
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1608
βe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeliβe†erβöcek Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Resim cok güzeel
ellerine sağlık.

Ketum olmαlı insαn
Susuyorum işte bu yüzden.
Ne yαnα gideceği bilinmeyen BEN
Lαfımı alıptα önüme
Gidiyorum..
Mesaja teşekkür eden:
Seth (29-06-09)
Eski 29-06-09, 13:14 Çevrimdışı   #13
Dekan
ç i k o
Düşünürler grubu

ç i k o - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.611
Teşekkür etti: 6.337
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:117591
ç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
Sen hic vazgecmezmisin tarzindan (:
Cok güzel olmus
Yüregine saglik canim

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi...

Mesaja teşekkür eden:
Seth (29-06-09)
Eski 29-06-09, 16:47 Çevrimdışı   #14
En Karizmatik Üye
J.Mengele
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 13.085
Teşekkür etti: 6.681
RepForum Gücü: 452
Forum Puanı:201737
J.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Eline sağlık..

.
.
.
.
.
.
.
adam olduysan hesap ver kendine
getirdiğin ne, götüreceğin ne ?
şarap içersem ölürüm diyorsun
içsen de öleceksin, içmesen de..
Mesaja teşekkür eden:
Seth (29-06-09)
Eski 30-06-09, 19:28 Çevrimdışı   #15
En Sempatik Üye
GuZeLBeLa

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15.118
Teşekkür etti: 8.228
RepForum Gücü: 757
Forum Puanı:349200
GuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Güzel, Emegine Saglik (:

Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum..
Hangi kuytularda ağladım..
Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi..
Neler umdum neler buldum.. Olsun..
Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum..
Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye,
şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum..
İyi ki.. Neyse.. Şimdi..
Boş verdim gitti beklediklerimi..
Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi,
ve yırttım yalancı gülümsemeleri..
Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi..
Biri canımı her acıttığında,
karaladım kara kaplı defterimi..
Hiç bozmadım ifademi,
gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi..
Zaman akıp gidiyor ya su misali..
Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun..
Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim,
kurşuna dizdiğim hayallerimi..

Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum..
Canımı acıtan herkese, herşeye..
Gelin diyorum, gelin..
Yine beklerim yüreğime..
By N!da´m (:
Mesaja teşekkür eden:
Seth (01-07-09)
Eski 01-07-09, 14:04 Çevrimdışı   #16
Doçent
seyen

seyen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.143
Teşekkür etti: 2.019
RepForum Gücü: 198
Forum Puanı:90492
seyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyorseyen çevresinde seviliyor
Ödüller:
yar
dönmez misin?
senden ayrı ah kolay mı?

çok güzeldi (:

' tütün isçileri yoksul, tütün işçileri yorgun, ama yiğit pırıl - pırıl namuslu.
namı gitmiş deryaların ardına vatanımın bir umudu... '
Mesaja teşekkür eden:
Seth (01-07-09)

Konu Seçenekleri