|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]() |
Sezen Aksu ~ Bir zamanlar deli gönlüm '![]() Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar nerdeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni ![]() Aklım başka Duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu Beni böyle umutlu tutsak Benim altın kafeste ![]() İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatamaz asla beni
Bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz Öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (21 Kişi) | єℓιƒ (03-07-09), ''ş!zofren!k'' (03-07-09), 'Destina (03-07-09), CSKN (03-07-09), DevrikCümLe (04-07-09), Dream Theater (03-07-09), Ephinoia (03-07-09), Glamour (03-07-09), Hayal`M (03-07-09), Kobe (04-07-09), MicroSoft (05-07-09), NuraYY (04-07-09), oneway (05-07-09), PigLet (05-07-09), RüyaM (04-07-09), SaKaRiN..! (05-07-09), Sessiz Senfoni (03-07-09), Snorland (04-07-09), Yargısız_!NFAZ (05-07-09), YasİSo (04-07-09), `MaSaL´ (05-07-09) |
|
|
#2 |
|
Doçent
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 2.398
Forum Gücü: 180
Forum Puanı:84282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok güzel bir calisma olmus
![]() Ellerine yüregine saglik
İranli şair der ki''Aşka uçma kanatLarın yanar'' MevLana der ; ki ''Aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar...'' 29-11-09 *Ansaneribere ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Glamour (03-07-09) |
|
|
#3 |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 3.494
Forum Gücü: 134
Forum Puanı:55579
3.resim cok h0ş,emeğine sağlık
oyundan kalkmak isterken ben ; kağıtlar çoktan dağıtıLmış bu hava boşLuğunda artık herşey satıLıkmış [ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Glamour (03-07-09) |
|
|
#4 |
|
Serseri şair ruhum
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.339
Forum Gücü: 406
Forum Puanı:179822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
güzel paylaşım tşkler..
. . . geç kalınmış bir telaşla yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksenden kurtulmaya çalışıyorum yüreğim tir tir yoksul, çırılçıplak acını esirgemesen ya benden vur ki bir kez daha yaşadığımı anlayayım... '' kayıp ruhların şairi ''
|
|
|
|
#5 |
|
En Paylaşımcı Üye
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 15.573
Forum Gücü: 814
Forum Puanı:368356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine Bir Merve Klasiği..
![]() Çok Güzel Olmuş, Ellerine Sağlık.. ![]() ..bir lodos lazım şimdi bana.. ..bir kürek, bir kayık.. .. : Kahramanı olmak istediğim bir masal var : .. ..istanbul duman duman.. |
|
|
|
#6 |
|
En Sempatik Üye
![]()
Teşekkür etti: 8.229
Forum Gücü: 757
Forum Puanı:349200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Harika Cali$malar, Her Birini Cok Begendim
![]() Emegine Saglik Canim
Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum.. Hangi kuytularda ağladım.. Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi.. Neler umdum neler buldum.. Olsun.. Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum.. Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye, şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum.. İyi ki.. Neyse.. Şimdi.. Boş verdim gitti beklediklerimi.. Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi, ve yırttım yalancı gülümsemeleri.. Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi.. Biri canımı her acıttığında, karaladım kara kaplı defterimi.. Hiç bozmadım ifademi, gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi.. Zaman akıp gidiyor ya su misali.. Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun.. Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim, kurşuna dizdiğim hayallerimi.. Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum.. Canımı acıtan herkese, herşeye.. Gelin diyorum, gelin.. Yine beklerim yüreğime.. By N!da´m (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ç i k o (03-07-09) |
|
|
#7 |
|
Doçent
![]()
Teşekkür etti: 1.270
Forum Gücü: 41
Forum Puanı:13970
Çok güzel olmuşş(:
Ellerine sağlık... Hiç bir şey olmasa bile, zamanı geldiğinde Aşk kendi sona eriş
bahanesini kendisi yaratıp yine biter... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ç i k o (04-07-09) |
|
|
#8 |
|
Yılın En Tatlı Bilmişi
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 8.745
Forum Gücü: 710
Forum Puanı:329250
Büyük bir düsüs görüyorum Prenses'te..
Umarim gecicidir (: Ellerine saglik fistik, her zamanki kadar olmasa da.. Umutlandıklarım, umut dağıttıklarım Akıl verdiklerim, akıllı sandıklarım Bir sevip, bin söz ettiklerim Bin sevip, hiç söz etmediklerim Söz verdiklerim, yapamadıklarım Eksik olmayın ! Bir başka sefere yine beklerim.. |
|
|
|
#11 |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 4.193
Forum Gücü: 195
Forum Puanı:86752
Bu konuda büyük ustalarımızdan , muhteşem bir çalışma
![]() Ellerine sağlık . Bende sezenkoliğim
. . ... Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil Çarh ile söyleşemem âyînesi sâf değil
|
|
|
|
#13 |
|
Yılın En Aktif Üyesi
'kalbim susmuşlar yeri.. ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 10.968
Forum Gücü: 493
Forum Puanı:210245
Hepsi Birbirinde Güzel Emeğine
Ellerine Sağlık ... Sevmeninde Bazen Gitmek Olduğunu Bilmektir Aşk... Bazen Bütün Haksızlıklara Yok Etmelere Yok Saymalara Susmaktır … Ve Ne Olduğunu Ne Yaşadığını Sadece Senin Bildiğin Ama Asla Onun Bilmediği Cehennemlerde Yanarken Kan Kusarken Seni Terk Ederken Tebessüm Edebilmektir Aşk... Ellerim Üşürken Tutmasını Beklemek Avuçların Hapsinde Kalmayı Düşlemek Avuçlarında Can Çeken Parmaklarımı Hisherikliğini Durdurabilmek ve Her Şeye Rağmen Teninin Yakıcılığını Teninle Umud Etmek Ama Son Andada Gittiği Dayana Bilmektir Aşk... Sevmenin De Bazen Kazanmak Olmadığını Anlamaktır Aşk … |
|
|
|
#14 |
|
En Karizmatik Üye
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 6.686
Forum Gücü: 453
Forum Puanı:202277
Eline sağlık Merve
Harika olmuşlar
. . . . . . adam olduysan hesap ver kendine getirdiğin ne, götüreceğin ne ? şarap içersem ölürüm diyorsun içsen de öleceksin, içmesen de.. |
|
|
|
#15 |
|
Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 725
Forum Gücü: 148
Forum Puanı:66844
ellerine saglık gerçekten çok güzel olmuş
birgün gelir herkes kendi yoluna gider
herşey nasıl başladıysa öyle biter... |
|
|
|
#16 |
|
En Hızlı Çıkış Yapan Üye
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 5.441
Forum Gücü: 316
Forum Puanı:146030
çok güzel bir çalışma.
ellerine sağlık canım..
.................. Ben sizin yalan ve hilelerinizle başedemedim, bu bana dert oldu. Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim, bu da size dert olsun. |
|
|
|
#19 | |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 6.337
Forum Gücü: 256
Forum Puanı:117591
|
Alıntı:
Birilerinin farketcegini biliyordum .. ki aydan anlamis hemen (= Acikcasi dogruyu söylemek gerekirse sIkIlmIstIm afilli sekillerden Sadeligi özlemistim .. ![]() Ilk zamanlar bir calisma en fazla 1 saatimi alirdi Simdilerde ise günlerimi aliyor Resim acip bakiyorum uzun uzun ne yapsam nasil etsem diye .. Eskisi gibi hayal gücüm genis degil sanirim Yaslandik mi ne bebim =P Mucuk canima
Konu ç i k o tarafından (04-07-09 Saat 13:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#20 |
|
Yılın Üyesi
Yorgun... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 23.537
Forum Gücü: 1000
Forum Puanı:553921
|
Kıskanç Aydan
![]() Sen ona bakma Merve ona yiyecek bişey ver susar ![]() Bende o acayip şekilerinden çok keyif almıyordum ama yapamadığımdan olabilir ![]() Sade çalışmalar daha hoş görünüyor gözüme ![]() Ellerine sağlık Morukcan
![]() Aşk bitti mi dünya kelebek ömrü kadardır... ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| sezenkolik |
| Konu Seçenekleri | |
|
|