|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
En Sempatik Üye
![]() |
Ramses113 RAMSES113 Bakalım E-Dana Üyeleri Seni Ne Kadar Tanıyorlar ? Yada Sen Kendini Ne Kadar İyi Tanıttın ? Hangi Üye Senin Hakkında Ne Düşünüyor ? Kimin Üzerinde Nasıl Bir İzlenim Bıraktın ? .... .. . Tüm Bu Soruları Merak Ediyorsan Doğru Yerdesin Umarım Herkese Ayıracak Kadar Boş Sayfan Vardır ![]() Andaç Yazacakların İçin Bazı Hatırlatmalar :
RAMSES113 İçin Andaç Yazanların Listesi :
ραѕα `MeLodi ℓєαяѕιση PikoLata Scнiивея Yσкє∂!¢! hazardmt Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum.. Hangi kuytularda ağladım.. Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi.. Neler umdum neler buldum.. Olsun.. Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum.. Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye, şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum.. İyi ki.. Neyse.. Şimdi.. Boş verdim gitti beklediklerimi.. Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi, ve yırttım yalancı gülümsemeleri.. Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi.. Biri canımı her acıttığında, karaladım kara kaplı defterimi.. Hiç bozmadım ifademi, gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi.. Zaman akıp gidiyor ya su misali.. Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun.. Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim, kurşuna dizdiğim hayallerimi.. Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum.. Canımı acıtan herkese, herşeye.. Gelin diyorum, gelin.. Yine beklerim yüreğime.. By N!da´m (: Konu 'RooKiE tarafından (03-07-09 Saat 16:56 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
2009 E-Dana Yakışıklısı
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 3.585
Forum Gücü: 221
Forum Puanı:90428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm halidim
ben geldim seninle genç kuvvete tanıstık ve çok iyi günler geçirdik senin siirlerini okuduk huzunlendik sevindik ins siir yazmaya ömrun boyunca devam ederisin senin andaç ında ilk ben yazdıgım içinde mutluyum ![]() ins hayatta hersey senin için güzel olur ramazansesimm benim her zaman mutlu ol seni herzemen kardesim olarak bilecegim bunu unutma dursun seni asla unutmayacagız |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (28-06-09) |
|
|
#3 |
|
Rektör
![]()
Teşekkür etti: 5.382
Forum Gücü: 261
Forum Puanı:105764
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Halid; forumda takdir ettiğim kişilerden birisi
![]() Forumdaki en yakın arkadaşımın özeli (: Şiir tutkunu ![]() Çok sabırlı birisi Allah ona sabır vermiş ((: Samimiyetine güvendiğim, beni asla hayal kırıklığına uğratmayack biri biliyorum ![]() Hayat daima gülen tarafıyla baksın sana, daima böyle sevecen, temiz kal, hayatta hiç kimsenin seni üzmesine izin verme ... Seni seviyorum kardeşim ![]() ![]() 'Efulim°
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (28-06-09) |
|
|
#4 | |
|
7/24 Alo Deli hattı..
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.312
Forum Gücü: 332
Forum Puanı:135253
halid; arkadaşım dostum can yoldaşım..
sana ne diyebilrimki zaten benim herşeyimi biliyorsun.. seninle çok güzel 4 sene paylaştık kah ağladık kah güldük.. ama inan şu an senden ayrılalı 13 gün olmasına rağmen hepsini özledim bile.. keşke o günlere dönebilsek ve beraber daha fazla vakit geçirebilsek.. ama bilyorsunki geçmişi geri getiremiyorz.. keşke diyorum keşke ama hepsi nafile.. bu bir ayrılık olmamalı bizim için.. birbirimize daha sıkı sarılmamız gerekmeli.. sana şu cümleleri yazarken cidden duygulandım evet ben bile duygulanabiliyorum.. o zaman diyorumki kendi kendime sen cidden benim için bu hayattaki en önemli insanlardan birisin... merveninde dediği gibi; Alıntı:
her şey gönlünce olsun halid.. ![]() bilinmeyenlerle yürüyorum..!!
![]() |
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (29-06-09) |
|
|
#5 |
|
2010 E-Dana Güzeli
![]()
Teşekkür etti: 1.996
Forum Gücü: 115
Forum Puanı:45873
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha yeni tanışıklığımız oldu
![]() Forumda bi vukuatını görmedim, saygılı biri ![]() değişme ![]() genem gelcem ![]() Dârmâdâğın sâbâhLârın sâhíLíndê, YıkıLmış êvLêr dêprêm sonrâsı íçímdê bír çığLık! |
|
|
|
#6 |
|
"Asker Üye"
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 329
Forum Puanı:153470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fikirlerimiz uyuşmasada kendisi her zaman saygı & sevgi çerçevesinde yazmaktadır yorumlarını. Düzgün bir uslub ile yorumlamaktadır olayları. Çevresindeki olaylara duyarlı biri. Farklı düşünsekte kendisi önemli bir yorumcu efendi biridir.
Türk ordusunun kışlası Halkının yüreğidir!
|
|
|
|
#7 |
|
En Konuşkan Üye
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 6.412
Forum Gücü: 400
Forum Puanı:177103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Forumda En Sevdigim Kişiliklerden =)
Gerek Güzel Yorumları Gerekse Oraya Ne Yazacagımı Unuttum ![]() Neyse Devam Edelim ![]() Halid Hemen Hemen Forumda Ender Bulunan İnsanlardan Bide Bana Abi Abi Abi Demese Daa Güzel olcakta Deiyo İşte ![]() Ben Eskiden Yorumlarını Görünce Derdim Kaç Yaşında Acaba Bu Ama Gel Görki 40 Yaşındakinide 10 Yaşında Sandıgımız Bir Dünyadayız Normal Yani ![]() Vel Hasıl El Kelam Güzel Şiirleri Vardır Herkesin Şiirini Begenmem Ama Halid'inkiler Mükemmeldir.Allah Yolunu Hep Açık Etsin Kardeşim Mutlu Huzurlu İnançlı Bir Yaşam Sürmen Dileğiyle Aslında Buraya Yarım Sayfa Kadar Yazı Yazardım Ama Havanın Sıcak Olması Başımın Agrıor Olması Ayrıca Aklımın Şu sıralarda Devre Dışı Kalmış Olması Birde Çok Fazla Red Alert 3 Oynamamdan Dolayı Aklıma Bişey Gelmio ![]() Şu An Sadece Tanya İle Natasha yı Düşünyorum ![]() Neyse Hadi Kaçtım Yeter bu Kadar Hep Buralarda Kal Dost Seven Çok Var Ben Bile Yeterim Herkese
Ya Rabbi Ümmeti Ekulu Ümmeti Yârin Dehânı Sırr-ı Nihândan Haber Verir
Güftâre Gelse Sihr-i Beyândan Haber Verir Hışm İle Baksa Vermez Aman Rüstem-i Zamân Kirpiği Kaşı Tir-i Kemândan Haber Verir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (04-07-09) |
|
|
#8 |
|
Asistan
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 11
Forum Puanı:1558
Halid...
Nerden başlasam bilmiyorum... Şu an seni anlatacak kelimeler bulamıyorum... Yazsam seninle yaşadıklarımı ciltlere sığmaz kitap olur.. 4 senelik lise arkadaşım... Bu hayatta en değer verdiğim insanlardan biri... unforgettable kişilerden... kaç gün oldu saymadım ama özledim gerçekten.... yazacak çok şey var ama hiçbiri aklıma gelmiyor... Sevgilerimle... ![]() Söylemek istesem gönüldekini dilime dolanan izdirap olur...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (04-07-09) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|