|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]() |
Palyaço '![]() Bir elinde uçan balon Diğerinde renkli şeker / Balon şişkin Yalan,yanlış Çer,çöp Patladı-patlayacak İpini bir koparsa Bulutlara kavuşacak / Şeker gökkuşağı Dış albeni Tat yavan Damakta kalan Bir avuç saman. / Palyaço makyaj altı Tebessüm zor/da saklı Gözüne kirpik kaçtı Tüm maske yere aktı siir alintidir !
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | иỉℓαу (22-06-09), ''ş!zofren!k'' (03-07-09), Dєℓρнιzσηє (22-06-09), interlude (22-06-09), LâL* (22-06-09), n!da (03-07-09), Sessiz Senfoni (03-07-09) |
|
|
#2 |
|
En Sempatik Üye
![]()
Teşekkür etti: 8.154
Forum Gücü: 733
Forum Puanı:337120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Tüm Maske Yere Akti (:
Harika, Yüregine Saglik Canim
Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum.. Hangi kuytularda ağladım.. Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi.. Neler umdum neler buldum.. Olsun.. Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum.. Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye, şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum.. İyi ki.. Neyse.. Şimdi.. Boş verdim gitti beklediklerimi.. Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi, ve yırttım yalancı gülümsemeleri.. Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi.. Biri canımı her acıttığında, karaladım kara kaplı defterimi.. Hiç bozmadım ifademi, gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi.. Zaman akıp gidiyor ya su misali.. Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun.. Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim, kurşuna dizdiğim hayallerimi.. Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum.. Canımı acıtan herkese, herşeye.. Gelin diyorum, gelin.. Yine beklerim yüreğime.. By N!da´m (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ç i k o (22-06-09) |
|
|
#3 |
|
Dekan
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 2.176
Forum Gücü: 159
Forum Puanı:67476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne zor palyaço olmak,
Her şeye rağmen güldürmek herkesi, Makyajların arkasına saklanmak.. Belki de en zoru, Olmak gerek bazen Dünyaya inadına gülmek (: Hepimizin içinde yok mu bir palyaço taraf ? Benim var, Ve gözüne sık sık kirpik kaçar (: Harika olmuş harika ![]() Çok konuştum ![]() Öpüp gidiyorum ![]()
"Uzun bir ara"
|
|
|
|
#4 |
|
En Hızlı Çıkış Yapan Üye
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 5.136
Forum Gücü: 288
Forum Puanı:132614
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oyy..merve çok güzel bu..
ellerine sağlık canımm.. .................. iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze,
bundandır böyle dibe vuruşumuz.. |
|
|
|
#5 |
|
Yılın En Aktif Üyesi
Gecenin Rengi ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 10.280
Forum Gücü: 423
Forum Puanı:177896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Güzel Bir Resim Ellerine Sağlık ...
. "..Ya Yakmalı Senin İçin Biriktirdiğim Tüm Harflerimi... Ya Da Yazmalı... Kalemimle Beraber Bitene Kadar "Seni"... .
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|