İkiz Forum – Sahte Kimliğiniz  Bilgisayar ve Internet  Bilgisayar
Ipek Palace
Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Konu Seçenekleri
Eski 21-04-09, 14:00 Çevrimdışı   #1
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.667
Teşekkür etti: 253
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:9833
Mattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
iyi

Paint'te yazı yazmak..

Aranızda bilenler olabilir. Bilmeyenler dikkatle dinlesinler. Belki bir işlerine lâzım olabilir.

Hangi resim üzerine yazı yazmak istiyorsak o resmi ilk önce açıyoruz.

Meselâ bilgisayarın kayıtlı güneş batım resmi..

Resime geliyoruz ve alttaki paint resmine tıklıyoruz veya siz başka bir yöntemle painte getirebilirsiniz. Her neyse..

Arkadaşlar az önceki günbatımı resmini kaybettim. O yüzden mavi tepeler resmi ile yola devam ediyoruz.

Sonra yazımızın tipini, boyunu ve diğer özelliklerini "Fonts" dan seçiyoruz.

Ve yazımız hazır..

Anlatım: %100 "Mattet"

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
alaskalı_eren (23-04-09), TiAmo (22-05-09)
Eski 21-04-09, 14:32 Çevrimdışı   #2
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Mattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Paint'te yaptığım bir örnek resim..

Eski 21-04-09, 18:04 Çevrimdışı   #3
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Bu da diğer bir çalışmam.

Mesaja teşekkür eden:
`MaSaL´ (21-04-09)
Eski 21-04-09, 18:12 Çevrimdışı   #4
En Yaratıcı Üye
Şarkıların Ressamı
`MaSaL´
Düşünürler grubu

`MaSaL´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.933
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 338
Forum Puanı:164524
`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor`MaSaL´ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
emeginize saglik..fakat yazi yazmak icin size baska programlar öneririm..Paint bu iste biraz yetersiz kaliyor

Düş'ün....
Düş'ün ki...
Düş'ebil...
Düş'ki...
Düş'leyebil...
Düş'leyebil ki...
Düş ol...
Düş'üşlerinden, düş yaratan ben...
Düş'ündürtme düş'tüklerinle...
Düş'tüm düş peşine....
Düş peşime...
Mesaja teşekkür eden:
roza (23-04-09)
Eski 21-04-09, 18:13 Çevrimdışı   #5
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Biliyorum. Ben sadece paintte yazmak isteyenler için verdim. Yinede sağol ama ben şuanlık potoshop işinden anlamıyorum. Büyüyünce bilgisayar okumak istiyorum. O zaman inşallah..

Mesaja teşekkür eden:
roza (23-04-09)
Eski 21-04-09, 20:22 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
CĄЯîSMĄ
Bilişim Grubu

CĄЯîSMĄ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.908
Teşekkür etti: 7.129
RepForum Gücü: 336
Forum Puanı:139105
CĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biriCĄЯîSMĄ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık gusel paylaşım

Aslında hayat siyahtır beyaz sayfa dedikleri ise bir yalandır...
Mesaja teşekkür eden:
Mattet (22-04-09)
Eski 22-04-09, 12:59 Çevrimdışı   #7
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Sağolasın.. Yorumların için teşekkürler..

Eski 22-04-09, 15:05 Çevrimdışı   #8
Rektör
MicroSoft
Genel Mesajlar: 15.863
Teşekkür etti: 3.273
RepForum Gücü: 466
Forum Puanı:203530
MicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaMicroSoft buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aaa Çok Işime Yarıcak Bu

Renklerini Nerden Ayarlıyoruz
Eski 23-04-09, 15:52 Çevrimdışı   #9
Doçent
Yargısız_!NFAZ

Yargısız_!NFAZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.365
Teşekkür etti: 439
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35645
Yargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyorYargısız_!NFAZ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
biliyodum yinede saol
Eski 23-04-09, 17:12 Çevrimdışı   #10
Rektör
roza
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.811
Teşekkür etti: 7.473
RepForum Gücü: 127
Forum Puanı:48047
roza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyorroza çevresinde seviliyor
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aaa Çok Işime Yarıcak Bu

Tesekkürler mattet

Saçma sapan bir yalnızlık,
kocaman insanların arasında
gün batımında
can sıkıcı mutsuzluk griliginde
abuk sabuk bir sohbette
ülkeyi kurtaran adamların masalarında
canlı müzigin aptal bir mısrasında
aptalca bir yalnızlık..
Mesaja teşekkür eden:
Mattet (22-05-09)
Eski 23-04-09, 18:43 Çevrimdışı   #11
Rektör
alaskalı_eren

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.290
Teşekkür etti: 4.682
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:27247
alaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyoralaskalı_eren çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Mattet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[COLOR=green]

Arkadaşlar az önceki günbatımı resmini kaybettim. O yüzden mavi tepeler resmi ile yola devam ediyoruz.

tşkler mattet

BnA HaWa
AtIcAm DiYe
KenDıNı
KaSMa
DamArINdAKi
KAnIN biLe
bAnA
HaStA...!!!
Mesaja teşekkür eden:
Mattet (22-05-09)
Eski 24-04-09, 13:06 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
uKaLaBoY

uKaLaBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.718
Teşekkür etti: 855
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:9859
uKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuşuKaLaBoY üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bende resimin üzerine nasıl yazı yazıcam diye düşünüyordum resmin üzerine daire nasıl çizicem ben ?
Eski 22-05-09, 16:00 Çevrimdışı   #13
Doçent
Mattet
Düşünürler grubu

Mattet - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aaa Çok Işime Yarıcak Bu

Resim çizerken nereden rengi seçiyorsak burada da aynı şekilde..

Eski 22-05-09, 19:05 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
bUrİk
Bilişim Grubu

bUrİk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.184
Teşekkür etti: 560
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8402
bUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuşbUrİk üç beş tanıdığı olmuş
saol

burak

Konu Seçenekleri