|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi |
Muhteşem Bere Modelleri![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri ![]() Muhteşem Bere Modelleri
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
|
|
#2 |
|
Öğretim üyesi
![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 47
Forum Puanı:18427
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bundan ördüm been..
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 8.714
Forum Gücü: 320
Forum Puanı:134349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne güzel ben hiç beceremem
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. Konu HaZaL tarafından (14-01-08 Saat 01:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LauB (14-01-08) |
|
|
#4 |
|
Yard. Doçent
![]()
Teşekkür etti: 1.341
Forum Gücü: 39
Forum Puanı:13618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah yepyeni modeller ben hemen başlıyım sondakine yeğen çok ör ör bitmiyor yaa
![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|