Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Konu Seçenekleri
Eski 06-02-09, 13:09 Çevrimdışı   #1
Yılın En Tatlı Bilmişi
aydan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 13.271
Teşekkür etti: 8.744
RepForum Gücü: 710
Forum Puanı:329250
aydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmış

Inanirsak Olur Bence (=

Bir Ben Eksiktim Cihan'in uygulamaya soktugu yeni felsefik düsünce
Olay inanmaktan ibaret..
Inanacagiz ki, basaracagiz..
Ilk ne yapmak gerekiyormus yani
I-nan-mak !

Umutlandıklarım, umut dağıttıklarım
Akıl verdiklerim, akıllı sandıklarım
Bir sevip, bin söz ettiklerim
Bin sevip, hiç söz etmediklerim
Söz verdiklerim, yapamadıklarım
Eksik olmayın !
Bir başka sefere yine beklerim..

Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
єℓιƒ (06-02-09), Bir Ben Eksiktim (06-02-09), ç i k o (06-02-09), CSKN (07-02-09), Ezo* (22-08-09), interlude (06-02-09), Maçakızı (17-07-09), mutluluk:) (16-08-09), Opeth (06-02-09), PikoLata (23-07-09), Pirayem (30-03-09), Yσкє∂!¢! (06-02-09), _osiris_ (09-01-10)
Eski 06-02-09, 13:14 Çevrimdışı   #2
Asistan
murat1

murat1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 205
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:444
murat1 Herkese mesafelimurat1 Herkese mesafelimurat1 Herkese mesafelimurat1 Herkese mesafelimurat1 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:

...

Zor işe girerken cesaretlendirici bi yardımcıdır ''Inanirsak Olur Bence'' .
Mesaja teşekkür eden:
aydan (06-02-09)
Eski 06-02-09, 13:23 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Bir Ben Eksiktim
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 8.897
Teşekkür etti: 4.453
RepForum Gücü: 421
Forum Puanı:193196
Bir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmışBir Ben Eksiktim yememiş içmemiş konu açmış
Avea 500/5000 SMS reklamında yer alan güzellik yarışması birincisi ve beyin fonksiyonlarında sorun oldugunu düşündüğüm güzel kızımızın söyledigi muhteşem cümlecik. Aslında tüm hayatımızı, ne uğruna yaşadığımızı açıklar

Güzel fakat "salak" olan kızımız;

Balinalar özgürce su fışkırtsın istiyorum.Penguenler kutuplarda üşümesin istiyorum ama küresel ısınmaya da bir dur denilsin istiyorum!
Beden derslerinden pilates yapılsın istiyorum.
Savaşlar bitsin, sevilen diziler hiiiç bitmesin istiyorum.
Bütün filmler mutlu sonla bitsin, sevenler kavuşsun istiyorum!
Berke de Cansu'dan ayrılsın istiyorum!

dedikten sonra , dış ses arka fondaki müzikle beaber avea içi 5000 diğer operatörlere 500 smsin bedava olduğunu müjdeler. Ve o cümle gelir:

"İnanırsak Olur Bence!"

İnanmaya Devam Edelim, Marka Haline Getirelim (=
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
aydan (06-02-09), ç i k o (06-02-09), CSKN (07-02-09), Glamour (15-07-09), Maçakızı (10-03-09), n!da (11-03-09), Opeth (06-02-09), Pirayem (30-03-09)
Eski 06-02-09, 13:24 Çevrimdışı   #4
Doçent
DevrikCümLe
Genel Mesajlar: 3.416
Teşekkür etti: 2.330
RepForum Gücü: 131
Forum Puanı:57256
DevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyorDevrikCümLe çevresinde seviliyor
avea reklamlarında güzellik yarışmasında birinci seçilen şapşal kızın reklam biterken söylediği cümle

(bkz:yukarısı önce yazmıs daha detaylı )

.

Unutmak mı?
.......... Delisin...
Eski 06-02-09, 15:49 Çevrimdışı   #5
En Karizmatik Üye
J.Mengele
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 13.085
Teşekkür etti: 6.681
RepForum Gücü: 452
Forum Puanı:201737
J.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Cihan'ın The Secret -Rhonda Byme 'dan çaldığını düşündüğüm düşünce...

Aynen inanırsak olur bence

.
.
.
.
.
.
.
adam olduysan hesap ver kendine
getirdiğin ne, götüreceğin ne ?
şarap içersem ölürüm diyorsun
içsen de öleceksin, içmesen de..
Eski 06-02-09, 16:00 Çevrimdışı   #6
Doçent
RüyaM
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.474
Teşekkür etti: 6.756
RepForum Gücü: 356
Forum Puanı:169564
RüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRüyaM Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Cihanın oluşturduğu bir oluşum

benimse karşı çıktıgım bir oluşum

İnanıyorum ama olmuyor bir türlü

Sizin inandıklarınız olsun bende katılacağım bu oluşuma

Ben ...mış Gibi Yapmam!

Şimdilerde
Eskilerden kalma bir küfür yerleşti dilime
Gelmişine
Geçmişine
Geleceğine
Sövüp duruyorum
Hiçte yakışmıyormuş dilime
Boş versene!

Mesaja teşekkür eden:
interlude (06-02-09)
Eski 06-02-09, 16:31 Çevrimdışı   #7
En Karizmatik Üye
J.Mengele
Düşünürler grubu
J.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaJ.Mengele buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
RüyaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cihanın oluşturduğu bir oluşum

benimse karşı çıktıgım bir oluşum

İnanıyorum ama olmuyor bir türlü

Sizin inandıklarınız olsun bende katılacağım bu oluşuma
The Secret -Rhonda Byme oku

.
.
.
.
.
.
.
Mesaja teşekkür eden:
ansaneribere (30-09-09)
Eski 06-02-09, 17:28 Çevrimdışı   #8
En Konuşkan Üye
Yσкє∂!¢!
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.061
Teşekkür etti: 6.442
RepForum Gücü: 408
Forum Puanı:181465
Yσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmışYσкє∂!¢! yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
evet topluca inanıorz

dmi lan cio

Yârin Dehânı Sırr-ı Nihândan Haber Verir
Güftâre Gelse Sihr-i Beyândan Haber Verir
Hışm İle Baksa Vermez Aman Rüstem-i Zamân
Kirpiği Kaşı Tir-i Kemândan Haber Verir

...
Eski 06-02-09, 17:30 Çevrimdışı   #9
Rektör
~ PıNaRR ~
Düşünürler grubu

~ PıNaRR ~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.391
Teşekkür etti: 1.566
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:79522
~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor~ PıNaRR ~ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
çok inandım ama olmadııı...
buna ne dersiniz??

PıNaRR =))

hep sen hep sen ben nereye gitsem..
bir kaçış kurtuluş yok elinden..
Eski 06-02-09, 18:09 Çevrimdışı   #10
En Komik Üye
"evrimdışı"

Opeth

Downloadüç

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.918
Teşekkür etti: 7.530
RepForum Gücü: 473
Forum Puanı:220325
Opeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaOpeth buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
inanmak başarmanın yarısıdır felsesi gibin birşey..
inan inanki olsun.
güzel bir oluşum...
inanın! güzel günler göreceğiz çocuklar!!!

opeth ailesi - e-opeth =opeth

"Taklitlerimden çok fena sakınınız "
Mesaja teşekkür eden:
aydan (06-02-09)
Eski 06-02-09, 18:34 Çevrimdışı   #11
Dekan
єℓιƒ
Düşünürler grubu

єℓιƒ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.159
Teşekkür etti: 4.193
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86752
єℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyorєℓιƒ çevresinde seviliyor
işte benim hayat felsefem...

.
.
...

Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil
Çarh ile söyleşemem âyînesi sâf değil
Eski 06-02-09, 19:32 Çevrimdışı   #12
Dekan
иỉℓαу
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.284
Teşekkür etti: 2.176
RepForum Gücü: 161
Forum Puanı:68221
иỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyorиỉℓαу çevresinde seviliyor
Olmuyo inanınca olmuyo
Bana da öğretin bu işin sırrını

Ayrıca arkadaşlar arasında çok sık kullandığımz bir cümledir
Ve hala Cihan'ın neye inandığını çözemedim

.

"Uzun bir ara"
Eski 06-02-09, 19:38 Çevrimdışı   #13
Dekan
ç i k o
Düşünürler grubu

ç i k o - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.611
Teşekkür etti: 6.337
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:117591
ç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
hIIhII inanirsak olur bence

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi...

Eski 06-02-09, 19:42 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
YasİSo
Genç Kuvvet

YasİSo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.591
Teşekkür etti: 918
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:18328
YasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyorYasİSo çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ınanmak sacmalıktan ıbarettır

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..
Eski 06-02-09, 19:49 Çevrimdışı   #15
En Meraklı Üye
bitsedegitsek

bitsedegitsek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.956
Teşekkür etti: 2.894
RepForum Gücü: 282
Forum Puanı:126706
bitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biribitsedegitsek Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
benim ki de " hi hiii cok olur " felsefesi

bosver hayat kisa

Konu bitsedegitsek tarafından (06-02-09 Saat 19:56 ) de değiştirilmiştir..
Eski 06-02-09, 19:52 Çevrimdışı   #16
Dekan
ç i k o
Düşünürler grubu

ç i k o - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.611
Teşekkür etti: 6.337
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:117591
ç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biriç i k o Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
inanin uleeeen

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi...

Eski 06-02-09, 22:28 Çevrimdışı   #17
En Karizmatik Üye
J.Mengele
Düşünürler grubu
Oluyor ya Hangi şekilde inanacağınınızı bilmiyorsunuz. Doğru noktaya odaklanın

.
.
.
.
.
.
.
Eski 06-02-09, 22:29 Çevrimdışı   #18
Rektör
DR_CoCoRiCo
Düşünürler grubu

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.379
Teşekkür etti: 4.300
RepForum Gücü: 343
Forum Puanı:151453
DR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDR_CoCoRiCo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
(:

Hayatımdan Vazgeçecek Kadar,Ruhen Acı Çekiyorum ...
Eski 06-02-09, 22:31 Çevrimdışı   #19
Rektör
Grübchen

Grübchen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.986
Teşekkür etti: 3.228
RepForum Gücü: 165
Forum Puanı:63824
Grübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyorGrübchen çevresinde seviliyor
herşeye inanıdım ama olmadı hayallerimde suya düştü

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Gamz[E]zgi...
Eski 06-02-09, 22:33 Çevrimdışı   #20
Doçent
B..Ç
Düşünürler grubu

B..Ç - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.573
Teşekkür etti: 838
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15382
B..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyorB..Ç çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
aslında mantıklı sewdim bu sözü

-Yok-

_buse_

Konu Seçenekleri