|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Doçent
Düşünürler grubu
![]() |
En Güzel Yaram`a![]() Öylesine yaşıyorum işte Sessiz suskun çaresiz Sensiz Kafamı nereye çevirsem sana dair bir şey buluyorum Korkuyorum İçimdeki senden seni bu denli seven benden İçim(n)e düşüyorum çıkmak için çırpınıyorum Çırpındıkça daha da çok batıyorum(sun) Acıtıyorsun(m) Farkındayım onca zaman kurtulmak için çabaladığım sen Hiçbir zaman bırakmayacak peşimi Bir an olsun vazgeçmeyecek benden Uzaklaşacak arada ama yokluğunun içindeki varlığı hep bir yerlerde bana bakacak Ben ona bakacağım hep aynı sevdayla O` ise benden hep uzakta ama herkesten daha çok yakınımda olacak Acıtacak sancıtacak umutlandıracak umutsuzluklara atacak Ama benim hep en güzel yaram olarak içimde kalacak Arada sitemler edeceğim Tek isyankar yanım olan sana En sevdiğin şarkılardan birini çalıp Sana ve bizi bir araya getirmeyen kadere kahredeceğim Ve sonra Her zamanki gibi susacağım sustuklarımla yaşayacağım Biliyorsun işte sende ben seni susacak kadar çok sevdim Rüya`M Öylesine yaşanan öylesine bir zamandan Alışamadım hala sensizliğe ): Ben ...mış Gibi Yapmam! Şimdilerde Eskilerden kalma bir küfür yerleşti dilime Gelmişine Geçmişine Geleceğine Sövüp duruyorum Hiçte yakışmıyormuş dilime Boş versene! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (17 Kişi) | €bru (23-06-09), βe†erβöcek (01-07-09), ''ş!zofren!k'' (23-06-09), AR_Mİ (23-06-09), DüşüM (22-06-09), Ephinoia (25-06-09), Glamour (02-07-09), HakanCem (22-06-09), Hayal`M (01-07-09), HaZaL (02-07-09), No Doubt (02-07-09), oceanblue (04-07-09), Riyanka (23-06-09), Sessiz Senfoni (24-06-09), Sessiz Yolcu (25-06-09), Yσкє∂!¢! (23-06-09), ZeynepSu (01-07-09) |
|
|
#2 |
|
Dekan
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 2.989
Forum Gücü: 288
Forum Puanı:134030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canım çok beğendim yüreğine ellerie sağlık
∂σѕтℓυк нєя кιşιηιη ∂єğιℓ єя кιşιηιη ιşι∂ιя ∂σѕт ιуι νє кöтü güη∂є ѕözü ∂єğιşмєуєη кιşι∂ιя .... korkar oldum bana dostum diyenlerden ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (23-06-09) |
|
|
#4 |
|
Grup Lideri
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 7.704
Forum Gücü: 314
Forum Puanı:133515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arada sitemler edeceğim
Tek isyankar yanım olan sana En sevdiğin şarkılardan birini çalıp Sana ve bizi bir araya getirmeyen kadere kahredeceğim güzel yüreğine saglık.. Sessizlik Benim Adım
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (26-06-09) |
|
|
#5 |
|
Haftanın Moderatörü
Yılın En Aktif Üyesi 'kalbim susmuşlar yeri.. ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 11.002
Forum Gücü: 499
Forum Puanı:212938
Yüreğine Sağlık Ablacım ...
Sevmeninde Bazen Gitmek Olduğunu Bilmektir Aşk... Bazen Bütün Haksızlıklara Yok Etmelere Yok Saymalara Susmaktır … Ve Ne Olduğunu Ne Yaşadığını Sadece Senin Bildiğin Ama Asla Onun Bilmediği Cehennemlerde Yanarken Kan Kusarken Seni Terk Ederken Tebessüm Edebilmektir Aşk... Ellerim Üşürken Tutmasını Beklemek Avuçların Hapsinde Kalmayı Düşlemek Avuçlarında Can Çeken Parmaklarımı Hisherikliğini Durdurabilmek ve Her Şeye Rağmen Teninin Yakıcılığını Teninle Umud Etmek Ama Son Andada Gittiği Dayana Bilmektir Aşk... Sevmenin De Bazen Kazanmak Olmadığını Anlamaktır Aşk … |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (26-06-09) |
|
|
#6 |
|
Asistan
![]()
Teşekkür etti: 292
Forum Gücü: 8
Forum Puanı:1608
Farkındayım onca zaman kurtulmak için çabaladığım sen
Hiçbir zaman bırakmayacak peşimi burası harikaydı yüreğine saglık
Ketum olmαlı insαn Susuyorum işte bu yüzden. Ne yαnα gideceği bilinmeyen BEN Lαfımı alıptα önüme Gidiyorum..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (01-07-09) |
|
|
#7 |
|
Doçent
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 2.955
Forum Gücü: 211
Forum Puanı:99473
Ablacım benm yüreğine sağlık senin şiirlerinde bana dokunan bişeyler hissediyorum hep..
Eline o güzel yüreğine sağlık.. İnan Bana Hüznüme Yakışan Tek Renk Sensin Yar İçimde Ölü Suretler Taşıyan İmha Dolusu Z/amanlarım Var Bendeki Sadece Hüznün Sen Rengi Süslesene Beni Kendinle Yar .! ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Öğretim üyesi
Atatürkçü Düşünce
![]()
Teşekkür etti: 1.834
Forum Gücü: 41
Forum Puanı:17787
Harika bi paylaşım.
![]() İşte Gidiyorum, Bir şey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden, Hiçbir şey almadan, Bir şey vermeden, Yol ayrılmış görmeden... Gidiyorum...
|
|
|
|
#9 |
|
En Romantik / Duygusal Üye
![]()
Teşekkür etti: 9.757
Forum Gücü: 286
Forum Puanı:135363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Konuştuklarımız yaşatmıyor bazen..
O zaman sarılıyoruz sustuklarımıza.. Demek yaranın da güzeli olurmuş.. İnsan bir yarayı ancak bu kadar sahiplenebilirmiş.. Yüreğine sağlık ablam.. . Seni asla lekeleyemem,çünkü
en derinimdesin buluşmak için çırpındığım o ta içimde. Seni asla lekeleyemem,çünkü günlük,basit,sıradan hayatımda yoksun yasakların geri çekildiği, korkunun sustuğu o saf anlarda beliriyor kalbin...kalbime... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (03-07-09) |
|
|
#10 |
|
Serseri şair ruhum
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.368
Forum Gücü: 407
Forum Puanı:180329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
yüreğine sağlık cnm
. . . geç kalınmış bir telaşla yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksenden kurtulmaya çalışıyorum yüreğim tir tir yoksul, çırılçıplak acını esirgemesen ya benden vur ki bir kez daha yaşadığımı anlayayım... '' kayıp ruhların şairi ''
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | RüyaM (03-07-09) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|