Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Konu Seçenekleri
Eski 20-02-07, 13:19 Çevrimdışı   #1
Rektör
Bεяsŧŷ
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.789
Teşekkür etti: 3.273
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82621
Bεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyorBεяsŧŷ çevresinde seviliyor
Ödüller:

Ceza - Fark Var

Fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir, fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran
Maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış, korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,
yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm kavga etmek istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,
beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver, burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe
fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir, fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran
iyice havaya gir havaya gir iyice, ben yorulmam kondisyonum top ta dj, sahnede büyülerim tam bir buçuk saat, seyirciyle birleşir bir bütün oluruz o an, gözünü kapat ve dinle bence en azından, yüzde yüz gerçek ve canlı çokta rahatız burada,
gönlünü sen hoş tut, olacaksın hoşnut, boşluklar dolar yavrum biz boşuna mı koştuk, ayrılmış birbirinden millet, hep uzak blok blok, sallandıkça kendinden geçmiş sınıflar hep tok, yeni moda glock, bizde ise barış stok, yanlış söyler horoskop ve vakitsiz ötmüş horoz, festivaller özgürlük, barış demekti n?oldu, insanoğlu İstanbul?da bu kuralı bozdu, neyse bizim işimiz çok dinlemek ve eğlenmek, dinletmek ve eğlemek gerek beklerler çünkü bizde
fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir, fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran
uzaklaştıkça uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı, kördüğümle düğümlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz, her gün bayram olmaz ancak arada bir coşmak farz, kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak, yosun tutan bir kimse değil de ışığı parlayan olmak, sen sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak için hazır gönüllerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde kağıt kalemim, elimde açık kartlarım ve elimde ki mikrofonla

.

Boşver akışına bırak herşeyi,inceldiği yerden kopsun....
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
/\/\€r\/€ (20-02-07), ayemhepi (20-02-07), aysenn (20-02-07), DayDa (21-02-07), G!zL!-ÖzNé (20-02-07), HaMMuRaBi (20-02-07), holy (20-02-07), mix (20-02-07), monadizm (22-02-07), musty_cann (21-02-07), RegaLDeviL (20-02-07), SerseriKursun (20-02-07), TaNeM (25-02-07), yεsiL (20-02-07)
Eski 20-02-07, 13:29 Çevrimdışı   #2
Asistan
mix

mix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 257
Teşekkür etti: 62
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:979
mix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafelimix Herkese mesafeli
emeğine sağlık abla. çok güzeL oLmuşh
Eski 20-02-07, 13:40 Çevrimdışı   #3
Öğrenci
aysenn
Genel Mesajlar: 17
Teşekkür etti: 12
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6
aysenn Herkese mesafeli
ooo güzel olmuş şarkıyı da çok severimmm
Eski 20-02-07, 14:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
yεsiL
Genel Mesajlar: 11.158
Teşekkür etti: 9.929
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:50215
yεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyoryεsiL çevresinde seviliyor
resim harika..uyum cok güzel..tesekkürler fistigim
Eski 20-02-07, 14:15 Çevrimdışı   #5
Rektör
HaMMuRaBi

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.768
Teşekkür etti: 3.462
RepForum Gücü: 130
Forum Puanı:42707
HaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyorHaMMuRaBi çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş yazıları sevdim renk uyumu ii

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 20-02-07, 14:26 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
manyax

manyax - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.752
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1270
manyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafelimanyax Herkese mesafeli
güzel olmuş eline sağlk şarkıyı çok severm...

tabutlara sığmayacak kdr intihar var
şeytanın siparişi
Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler
Ya Rab bizi özler

Sagopa Kajmer
Eski 20-02-07, 14:45 Çevrimdışı   #7
..zaman herşeyi çözer,
şu beklemek olmasa..
Secret

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 13.771
Teşekkür etti: 5.676
RepForum Gücü: 1000
Forum Puanı:293051
Secret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayranSecret herkes hayran
Eline sağlık şarkıyı sevmem çok zevkim dışı ama resim hoş olmuş

Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum
Hiçbirinizle dövüşemem
Siz ne derseniz deyin
Benim bir gizli bildiğim var
Sezen Aksu/Denge
Eski 20-02-07, 14:50 Çevrimdışı   #8
Rektör
Unfaithful
Genel Mesajlar: 7.147
Teşekkür etti: 2.698
RepForum Gücü: 131
Forum Puanı:49902
Unfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyorUnfaithful çevresinde seviliyor
Ödüller:
sarki olayi bitirmis fazla söze gerek yok dewamini bekliyoruz
Eski 20-02-07, 15:30 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
RegaLDeviL
Genel Mesajlar: 1.945
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyorRegaLDeviL çevresinde seviliyor
Ödüller:

Harika resim harika şarkı hepsi harika bersty

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 20-02-07, 16:17 Çevrimdışı   #10
Asistan
..GøĽgê..
Spor grubu

..GøĽgê.. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 272
Teşekkür etti: 548
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2777
..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli..GøĽgê.. Herkese mesafeli
cok güzel olmus bersty ellerine saglik..resim ve sarki süper
Eski 20-02-07, 20:57 Çevrimdışı   #11
Rektör
G!zL!-ÖzNé
Atatürkçü Düşünce

G!zL!-ÖzNé - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.295
Teşekkür etti: 3.255
RepForum Gücü: 148
Forum Puanı:60167
G!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyorG!zL!-ÖzNé çevresinde seviliyor
janım mükemmeldi...emeğine,yüreğine sağlık..

'' Öyle derin ki gözlerin içmeye eğildim de
Bütün güneşleri pırıl pırıl orada gördüm
Orada bütün ümitsizlikleri bekleyen ölüm
Öyle derin ki her şeyi unuttum içlerinde.''
Eski 20-02-07, 21:01 Çevrimdışı   #12
Doçent
/\/\€r\/€

/\/\€r\/€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.771
Teşekkür etti: 916
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:4568
/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor/\/\€r\/€ ara sıra gören oluyor
çok hoş olmuş...
ellerine sağlık
Eski 20-02-07, 22:05 Çevrimdışı   #13
Doçent
holy

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.997
Teşekkür etti: 2.237
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:11876
holy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyorholy çevresinde seviliyor
renklı bı calısma

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..
Eski 20-02-07, 23:50 Çevrimdışı   #14
Rektör
LaViNia

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.739
Teşekkür etti: 6.397
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:97292
LaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyorLaViNia çevresinde seviliyor
Resim Güzel Olmu$ Canim,
Ama Bende Pek Sevmem Cezayi (:
Yüregine Saglik ..

Eski 21-02-07, 00:08 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
musty_cann

musty_cann - ait Avatar
Genel Mesajlar: 675
Teşekkür etti: 797
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3281
musty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafelimusty_cann Herkese mesafeli
Ellerine sağlık..

bu aşkın adresi dursun sende
kelepçeli kuşlar
yuva kurmadan gözlerimize
belki geri döneriz
ve geri veririz birbirimize

yitirilmiş ne varsa....

_MuStY_
Eski 22-02-07, 11:26 Çevrimdışı   #16
Stajyer
monadizm

monadizm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 35
Teşekkür etti: 100
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:86
monadizm Herkese mesafeli
Eline sağlık
cezanın albümdeki en iyi
şarkıların biri
Eski 22-02-07, 12:29 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
raif

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 811
Teşekkür etti: 527
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1646
raif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeliraif Herkese mesafeli
rape uygun rengarenk bi resım olmş ellerine saglık
Eski 25-02-07, 00:44 Çevrimdışı   #18
Rektör
TaNeM

TaNeM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 34.827
Teşekkür etti: 14.458
RepForum Gücü: 509
Forum Puanı:190586
TaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmışTaNeM yememiş içmemiş konu açmış
Ödüller:
ellerine saglik Balum

derin..
üf..

15-11-85

Konu Seçenekleri