|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
En Alıngan Üye
Huzur Pınarı
![]() |
Bir adam![]() Bir adam yüzünde biraz acı Türlü türlü hayaller kurdu İnandı sevdi ama hiç yılmadı Bir adam yüzünde biraz acı Bir gece sabaha karşı Yüreğinde hissetti bıçak gibi bir acı İçinde taşıdı hep Allah inancı Bir adam işte yüzünde biraz acı Tutamadı akıttı bazen gözyaşı Karşıladı hep hüzünle aynı sabahları Güneşi ayı en çok gökkuşağını Benzetti ona sevdi yeşili beyazı Bir adam işte yüzünde biraz acı Anlatırken gözleri gülüyor aşkını Papatyaları andırıyor işte sarı sarı Attılar bazen başına taşı toprağı Sildi geçti dedi var baş tacımın hatırı Sustu bir şey demedi içinde sancı Bir an önce hızla kavuşmaktı tek amacı Işıl ışıl tatlı bir gülümseyişi vardı Bir adam işte yüzünde biraz acı Bekliyor silinecek birgün gözyaşı Elinden yemek yiyecek tatlı tatlı Işığını kaybederse orada öyle kalakalacaktı Yüreği gibi gördü tüm kalbiyle inandı Rica etse sanar onu emir fermanı Bir adam yaşama ölüme karşı Bir adam sevdi inandı hiç yılmadı ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | Glamour (03-07-09), Hayal`M (01-07-09), karakız (01-07-09), mihenk (03-07-09), Sessiz Yolcu (02-07-09), Yσкє∂!¢! (30-06-09), YasİSo (04-07-09), ~~Dilara~~ (06-07-09) |
|
|
#2 |
|
En Konuşkan Üye
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 6.447
Forum Gücü: 408
Forum Puanı:181465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
"Ve Bir Adam Öldü
Dünya Onunla Birlikte Gömüldü" Yüreğine Sağlık Çok Begendim...
Yârin Dehânı Sırr-ı Nihândan Haber Verir
Güftâre Gelse Sihr-i Beyândan Haber Verir Hışm İle Baksa Vermez Aman Rüstem-i Zamân Kirpiği Kaşı Tir-i Kemândan Haber Verir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (30-06-09) |
|
|
#3 |
|
Forumun Şeker Çingenesi
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 3.628
Forum Gücü: 256
Forum Puanı:121932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YÜreĞİne saĞlik
|
|
|
|
#4 |
|
Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 2.942
Forum Gücü: 210
Forum Puanı:98688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana birilerini hatırlattı sanki duygularınıçok güzel ifade etmişsin Abi
Güzel yüreğine sağlık. İnan Bana Hüznüme Yakışan Tek Renk Sensin Yar İçimde Ölü Suretler Taşıyan İmha Dolusu Z/amanlarım Var Bendeki Sadece Hüznün Sen Rengi Süslesene Beni Kendinle Yar .! ![]() |
|
|
|
#5 |
|
Grup Lideri
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 7.704
Forum Gücü: 314
Forum Puanı:133515
Bir adam sevdi inandı hiç yılmadı
yüreğine emeğine sağlık değerli dost. anlamlı güzel bir şiirdi. Sessizlik Benim Adım
|
|
|
|
#6 |
|
Serseri şair ruhum
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.323
Forum Gücü: 404
Forum Puanı:178605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
çok başarılı bi şiir eklemişsiniz harikalar yaratmış tabi içine duygularınız katılmış tbrkler
. . . geç kalınmış bir telaşla yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksenden kurtulmaya çalışıyorum yüreğim tir tir yoksul, çırılçıplak acını esirgemesen ya benden vur ki bir kez daha yaşadığımı anlayayım... '' kayıp ruhların şairi ''
|
|
|
|
#7 |
|
Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 2.242
Forum Gücü: 95
Forum Puanı:41672
Harika birşey bu yüreğine sağlık
![]() Uykum Gibi Gelsene...! ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя, уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя...
кαя∂єℓєη... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|