|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]() |
Ahımı AldınAHIMI ALDIN
on gün önce girdim yirmiyedi yaşıma yirmialtı yıl yaşadım ben hep tek başıma seni tanıdığım güne lanet olsun soğuk su kattın pişmiş aşıma sana gonca gülüm dedim namusum bildim rüyalarımda beyaz gelinlik giydirdim ama sen kefene bile layık değilmişsin saftım,aşıktım,seviyordum,bilemedim oysa seni ben ne çok sevmiştim can bilip canımı yoluna sermiştim o süslü nikah masasını hayal edip içimde hep garip bir sevinçle gezmiştim asker adam mert olur dedim kıvırmadım ne istediysen yaptım hiç geri çevirmedim sevgimi,güvenimi,gururumu yıktın bir tek almadığın canım var,isteseydin onu bile verecektim aklıma gelirdi herşey beni aldatman dışında bekledim ben hep seni hem yazında hem kışında bu muydu sevgimin karşılığı ey nankör inşallah eksik olmaz her türlü bela başında kanserim dedin öleceğim dedin inandım geceleri kabuslar görüp kan ter içinde uyandım anam babam bile sırt çevirdi dedin,meğer hepsi yalanmış tüm yalanlarına kanıp hep senin yanındaydım sanıyordum seni de aynı kendim gibi bilemedim bu kalleşliği edeceğini ancak şunu dilerim yüce Allah'tan senin de karartırlar geleceğini bunu bana yapmanın nedeni ne yediremiyorum bunu bir türlü kendime sen aklıma sahip çık Allah'ım kurşun girse gam yemem artık bedenime o kadar çok yalanı nasıl söyledin insan değil misin sen hiç mi kıymet bilmedin hadi beni sildin attın bir kalemde de ulan gariban anam-babamdan ne istedin bir örümcek gibi üzerime ağlarını ördün yüzsüzlüğün sınırını ben sende gördüm küfürbaz olduğunu biliyordum ama aldattğın halde bile utanmadan bana sövdün insanları tanıyorum sanırdım meğerse toymuşum toy hala iyi biri olmamı mı bekliyorsun lan çingene soy ne yaptım da reva gördün bütün bunları bana be Allah'sız biraz da elini vicdanına koy sırtımda parka elimde soğuk bir tüfek bekledim mevzide bile hep seni düşünerek senin yaptığını bana teröristler bile yapmadı geberir gidersin inşallah sürüm sürüm sürünerek bizde bir söz vardır;Komando Vurulunca Değil Unutulunca Ölür ama kahpece aldatılmak ondan da ağır gelir şimdi ben dağ başında bi başıma neyleyim önüme dünyayı serseler bundan sonra vız gelir lanet olsun senin de sonun nasılsa evlilik olur sanma ki bu yaptıkların yanına kalır ama şunu da unutma ahlaksız kadın su testisi elbet birgün su yolunda kırılır dolduramaz sanırdım hiçkimse yerini ama bulacağım saf sevgimi hak eden birini emin ol artık umrumda bile değil davula geçirseler o nasırlaşmış utanmaz derini ne uğruna sattın lan beni söyle bileyim ben de rezil olduklarıma hesap vereyim neyim varsa harcadım hep maddi manevi şimdi elimde kaldı sadece gözyaşından ıslanmış yeleğim söylediğin yalanları saysam bu sayfa yetmez ne söylesem boş biliyorum sana tesir etmez ahirette neler olacak bilemem ama dilerim bu dünyada dertlerin hiç bitmez ama düşündüm dün gece uzun uzun merak etme ana çok şükür sıhhatli kınalı kuzun bir vicdansız vurup geçse de yıkılmadım ayaktayım Allah korusun 20.03.2009 GÜZELİ GÜZEL YAPAN EDEPTİR, EDEP İSE GÜZELİ SEVMEYE BİR SEBEPTİR... Konu SeksEnBeer tarafından (21-03-09 Saat 12:15 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | ASAKİRİ (21-03-09), M@ŕēķ MíňŤåĿ (29-03-09), oneway (29-03-09), Sessiz Senfoni (21-03-09), TiAmo (04-04-09), uKaLaBoY (21-03-09), YasİSo (21-03-09), ~~Dilara~~ (04-04-09) |
|
|
#2 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 18
Forum Puanı:7182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu şiiri dün bir nefeste yazdım ve hatımda yazdığım ilk şiir(belli oluyordur zaten
)o yüzden de duygularımı tam olarak ifade edemedim ve kısaca düz yazı eklentisi yapmak istedim.evet ben şu anda terör bölgesinde görev yapan bir askeri personelim ve karım dediğim,evlenmeyi düşündüğüm kişi tarafından aldatıldım.elime birkaç fotoğraf geçti,onları araştırırken başka birisi daha çıktı.ve en zoruma giden de beni bırakıp gitmesi değil,beni aylardır aldatıp benden faydalanması.eğer ortaya çıkarmasam kimbilir ne kadar süre devam edecekti.anlatacak bir sürü şey var ama ifade edecek kelime bulamıyorum.sadece şunu söylüyorum, şu an psikolojik açıdan hiç iyi değilim ve kendimi işime veremiyorum..burada elim kolum bağlı hiçbirşey yapamamak beni kahrediyor.eğer olur da şehit haberimi alırsanız bilin ki sebebi o dur.zaten öyle bir durumda cebimden herşeyi açıklayan bir not kağıdı çıkacaktır.ben burada vatan bekliyorum,namusum dediğim kişi arkamdan kirli oyunlar çeviriyor ve hala haklı çıkmaya çalışıyor.. ![]() ![]()
GÜZELİ GÜZEL YAPAN EDEPTİR, EDEP İSE GÜZELİ SEVMEYE BİR SEBEPTİR... Konu SeksEnBeer tarafından (21-03-09 Saat 13:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#3 |
|
Rektör
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 1.566
Forum Gücü: 185
Forum Puanı:79522
bu durumda denecek pek bişey kalmamış..
sana layık omadıgını çok güzel bir sekilde ispat etmiş.. derler ya herseyde bir hayır vardır diye.. belki biz göremeyiz bunu bakınca.. nerde bunu hayrı diye kızarız.. ama vardır mutlaka.. üzme kendini.. onun için degmez.. sehitlik mertebesi çok yüksektir... olursan onun yüzünden olma vatanın için ol.. onun için hiç bisey yapmaya degmez.. şiir içinde söylenecek bisey yok.. önemli olan kafiye ya da ne zamandır yazıldıgı degil ne kadar anlamlı oldugudur.. tesekkürler.. PıNaRR =)) hep sen hep sen ben nereye gitsem.. bir kaçış kurtuluş yok elinden.. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SeksEnBeer (21-03-09) |
|
|
#4 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
yorumun için ben teşekkür ederim.zaten o nun için artık hiçbirşey yapmam.vatanım için buradayım ben.ama bu durum yüzünden dikkatimi toplayamıyorum.dalgınlığıma gelip kör bir kurşuna kurban gitmekten korkuyorum.yoksa onun için ölmeyi bile düşündüğüm günler geride kaldı.
GÜZELİ GÜZEL YAPAN EDEPTİR, EDEP İSE GÜZELİ SEVMEYE BİR SEBEPTİR... |
|
|
|
#5 | |
|
Rektör
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 1.566
Forum Gücü: 185
Forum Puanı:79522
Alıntı:
Allah korusun seni kör kursunlardan demekle beraber hayırlı olsun.. PıNaRR =)) hep sen hep sen ben nereye gitsem.. bir kaçış kurtuluş yok elinden.. ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
En Alıngan Üye
Huzur Pınarı
![]()
Teşekkür etti: 4.732
Forum Gücü: 296
Forum Puanı:131033
dolduramaz sanırdım hiçkimse yerini
ama bulacağım saf sevgimi hak eden birini emin ol artık umrumda bile değil davula geçirseler o nasırlaşmış utanmaz derini olay bitmiştir ben neler yaşadım bir bilsen birrr Allaha dayan daha iyisi daha güzeli çıkıyor sen yine saf sev sen yine güven güvenmeden evlenirsen yürümez önce güven sonra sev hiç takma dostum hele aldatmışsa dualardasın inş.. Allahım beni boş çevirme Allahım beni mahcup etme Bu inşaatın gönüllü amelesi olmaksa eğer…ben..! Hüzne kırağı çalan asil sevgili sen..! Dokunduğun abdest suyunun hatırına… Ebedi vallahi ebedi ! Terk etmedi sevdan beni… |
|
|
|
#7 |
|
Cezalı Üye
Teşekkür etti: 855
Forum Gücü: 0
Forum Puanı:9859
ABİ ŞİİRİNE 10 ÜZERİNDEN 100 VERİYORUM ŞİİR OLARAK SÜPER BİR ŞİİR YAZMIŞSIN...Onun dışında ben beddua etmeyi sevmesdim takii 2 sene öncesine kadar...ALLAHINDAN BULSUN ABİ...
kanserim dedin öleceğim dedin inandım geceleri kabuslar görüp kan ter içinde uyandım anam babam bile sırt çevirdi dedin,meğer hepsi yalanmış tüm yalanlarına kanıp hep senin yanındaydım sırtımda parka elimde soğuk bir tüfek bekledim mevzide bile hep seni düşünerek senin yaptığını bana teröristler bile yapmadı geberir gidersin inşallah sürüm sürüm sürünerek AMİN............. Onun dışında takma kafana abi.. evlenmeyi düşündüğüm kişi tarafından aldatıldım.elime birkaç fotoğraf geçti,onları araştırırken başka birisi daha çıktı. O fotograftaki lafukta KENDİ ŞEREFSİZLİGİNLE KALSIN... Ben genelde hep sölerim...Eğer bir adam askerse veya daha askere gitmemişse onla bir ilişkiye giren kadın bunun sonunu bile bile o kişiyle beraberse...Ve o kişi ondan uzaklaştıgında askere gittiginde yada o bölgede oldugunda satıcaksa o insanı...DAĞDAKİ TERÖRİSTTEN FARKI YOKTUR...Hatta dağdaki terörist yinede senle çatışıyor...Bu Çatışmayı bırak DİREK ARKANDAN VURUYOR KAHPE... Konu uKaLaBoY tarafından (21-03-09 Saat 15:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | oneway (29-03-09), SeksEnBeer (21-03-09) |
|
|
#8 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
haklısınız arkadaşlar.desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.gerçekten bu günlerde ençok ihtiyacım olan şey psikolojik destek....
|
|
|
#9 |
|
Yard. Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 918
Forum Gücü: 46
Forum Puanı:18328
helal olsunn
18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
|
|
#11 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
ah ah... hala içimdeki yangını söndüremedim.Allah sonumu hayır etsin...
|
|
|
#12 |
|
Cezalı Üye
Teşekkür etti: 855
Forum Gücü: 0
Forum Puanı:9859
|
|
|
|
#13 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
![]()
|
|
|
#14 | |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
Alıntı:
bizim kaderimiz beraber yazılmış galiba... GÜZELİ GÜZEL YAPAN EDEPTİR, EDEP İSE GÜZELİ SEVMEYE BİR SEBEPTİR... |
|
|
|
|
#15 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
hergün yeni birşey daha öğreniyorum ve kahroluyorum.ve şunu söylemek istiyorum;bu şiir yaşadıklarımı anlatmakta epey bi yetersiz kalmış..
![]() ![]()
|
|
|
#16 |
|
Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 2.241
Forum Gücü: 92
Forum Puanı:40159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şiirini okurken çok kötü oldum. Kalbindeki acı ve nefret dizelere öyle güzel yansımış ki...
Ama aldatan biri için inan hiçbirşeye değmez. Seviyorum kelimesi kolay görünsede herkese söylenmez söylenemez. Aşk ağızlarda sakız olacağına gönüllerde nakış olabilse keşke değil mi ? Ama bu devirde içten yürekten sevgi ve sevgili bulmak çok zor. Umarım en kısa zamanda sana bu acılarını unutturacak, sevgine layık biri çıkar karşına. Bu kadar özel bir olayını dizelerinde bizimle paylaşmanda kolay olmamıştır eminim ama sanırım rahatlama ihtiyacı duydun. Aldatan aldanır unutma ve eden mutlaka yaptıklarının cezasını bulur... Sen her zaman güçlü ol. Kafan dik, kalbin kuş kadar hür olsun. Bu içten duyguların elbet karşılıksız kalmayacaktır. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun... ![]() Uykum Gibi Gelsene...! ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя, уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя...
кαя∂єℓєη... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SeksEnBeer (04-04-09) |
|
|
#17 |
|
Asistan
Bilişim Grubu
![]()
teşekkür ederim güzel yorumun için.evet gerçekten içimi dökmem gerekiyordu.kendimi çok kötü hissediyordum ve hala da tam düzelmiş değilim.ben de merak ediyorum,acaba gerçekten helal süt emmiş birisi çıkacak mı karşıma diye...
|
![]() |
| Tags |
| tonyukuk |
| Konu Seçenekleri | |
|
|