|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Forumun Fotoğrafçısı
Düşünürler grubu
![]() |
' Ahdım Olsun '![]() Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım "Ahdım olsun" ... Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım "Ahdım olsun" Ahh kelebek ömrüm.. Üç günlüktün,ikisini ağlayarak tükettim. Son günümdeyim gözyaşı basıyorum yarama kanıyor üç gündür kanıyor.. Bir ömrü kanayarak geçirdim ben sonra yarama ağlayarak şimdi ne kadar gülsem de nafile kalacak.. Kapanmayacak aradaki fark hiç bir gülüş , ömürlük gözyaşıma teselli adı taşımayacak.. Ahh kelebek ömrüm kim dokundu kanatlarına? Yaldızlarını kim sildi? Bu uçamayışın neden neden ilki değil de sonundasın baharların..? Hadi kaldır kanatlarını olsun yaldızsız olsun olsun parlamasın varsın göz kamaştırmasın.. Kelebek ömrüm tek günün kaldı,o da toz olmasın..! Ahh kelebek ömrüm uç! Uç hadi... Bir İddianın Eseridir (: İki dirhem bir çekirdek hazırdı yüreğim , yüreğine misafir gelmeye ! En kırmızısından kuşanmıştı aşk'ı . . . Aşk ki dünyanın en uzun üç harfli kelimesiydi bildiğim bütün dillerde ! Bir sen diye başlasam mesela anlatmaya , hiç konmayacak bir son nokta kalacaktı ellerimde , ömürlük . . . Sevmek gibi yani seni ! Bile bile... Yetmeyecek bir ömür seni sevmeye iç çekişiyle üstelik . . . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (26 Kişi) | AngeLus' (23-01-10), ArKaNtoS (09-02-10), aydan (31-01-10), CSKN (22-01-10), Ephinoia (21-01-10), Glamour (22-01-10), Hayal`M (22-01-10), HeLL's AnGeL (21-01-10), Kitaß'üL Ask (22-01-10), Ldy (24-01-10), MeLodic (27-01-10), No Doubt (22-01-10), Pose (21-01-10), Râna (21-01-10), RüyaM (22-01-10), Sessiz Senfoni (22-01-10), Snorland (22-01-10), SympatiSh (22-01-10), ultrAsi ' (23-01-10), Virane (24-01-10), y@ren (09-02-10), Yargısız_!NFAZ (09-02-10), Üç Nokta'M (21-01-10), İsyanlı Sükut (24-01-10), ZeynepSu (27-01-10), `MaSaL´ (23-01-10) |
|
|
#2 |
|
En Fanatik Üye
" Bir Acayip Adam " ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.037
Forum Gücü: 400
Forum Puanı:186954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Emeğine sağlık, güzel olmus. .
Kewell Vs. Pose
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Silencio (21-01-10) |
|
|
#3 |
|
Yılın En Aktif Üyesi
'kalbim susmuşlar yeri.. ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 10.935
Forum Gücü: 491
Forum Puanı:209098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş Ellerine Sağlık ...
. Sustum...! Tuz Basıp Yaralarıma Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum! Tam Acılarımı Haykıracaktım Ki Sustum...! Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin... İçimdeki Volkanları Boğarak Sustum...! Açmadım Kimselere Yüreğimi...! Hançeri Sadece Kendime Sapladım ve Sustum...! Hüznü Yüzümde Acıları Gözlerimde Topladım Sustum...! Bir Ah Sürüp Dudaklarıma... Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum... .
|
|
|
|
#4 |
|
Yard. Doçent
![]()
Teşekkür etti: 3.506
Forum Gücü: 136
Forum Puanı:64596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne güzeL bir keLebek
![]() BaşarıyLa da işLenmiş .. Emeğine sağLık inci tanem, çok çok beğendim (: Mujk . . . . . . . Gamz[E]zgi ~ |
|
|
|
#5 |
|
Yılın En Hayvansever Üyesi
Forum Polisi ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.783
Forum Gücü: 338
Forum Puanı:151296
Mükemmel bir çalışma olmuş,
Burshlar ayrı bir hava katmış emeğine sağlık çok güzeldi...
(: ![]() (:
|
|
|
|
#6 |
|
En Paylaşımcı Üye
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 15.562
Forum Gücü: 813
Forum Puanı:367721
Kim Kazandı İddiayı Bilemem Ama, Oldukça İddialı Bir Çalışma Olduğu Kesin..
![]() Kelebek Harika Gözüküyor.. Ellerine Sağlık..
![]() ..bir lodos lazım şimdi bana.. ..bir kürek, bir kayık.. .. : Kahramanı olmak istediğim bir masal var : .. ..istanbul duman duman.. |
|
|
|
#7 | ||
|
Yılın Üyesi
Yorgun... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 23.530
Forum Gücü: 1000
Forum Puanı:552837
|
Alıntı:
Alıntı:
İyi ki iddiya girdikte böylesine güzel bir çalışma hazırladın ![]() Kelebek ömrü bizim gözümüzle çok kısadır. Ya kelebeğin gözünden? Kendi gözümüzle değil onun gözüyle bakalım birde.. Koca bir ömür var... Hayata kanat çırptıkça o güzelliği görenlere hayat vermek var ![]() Aslında şarkı seçimin dediklerimle bağdaşsada sona yazdıkların tersi gibi geldi. Geçmişi sorgulamak yerine geleceğe dair umut bulmak gerekir ![]() Çalışmayada bir kaç söz etsem iyi olacak ![]() Güzel olacağını biliyordum ama bu kadar anlamlı geleceğini tahmin etmiyordum. Çok şey anlatıyor ama susup onu dinlemek daha iyi... Son olarak var mısın iddiaya
![]() Aşk bitti mi dünya kelebek ömrü kadardır... ![]() |
||
|
|
|
#8 |
|
En Güzel Nickli Üye
![]()
Teşekkür etti: 10.449
Forum Gücü: 389
Forum Puanı:181551
Sadece ve Sadece 24 Saat Ömür..
Pişmanlıklar, eyvahlar son düzlükte, Çare yok filmin şeridi bitince. Her yaşanan kare, Sonu getiriyor önümüze. Kelebek ömrü kadar, Bir an yaşayacağız, Kim bilir hangi gün, hangi saat? Aşk bitti mi, dünyâ kelebek ömrü kadardır! çok anlamlı ve çok güzeldi (: güzel gönlüne sağlık olsun arkadaşım
Hayatımda herkesin yeri ayrı,
kiminin üzeri çizili,kiminin altı.. |
|
|
|
#9 |
|
Doçent
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 6.756
Forum Gücü: 356
Forum Puanı:169564
Biliyosun konu sen ve Masal perim olunca bende tüm kelimeler kifayetsiz kalıyor ve ben herzamanki gibi susuyorum Sen anla artık (: O kelebek benim olsun ama çok sevdim ![]() Ben ...mış Gibi Yapmam! Şimdilerde Eskilerden kalma bir küfür yerleşti dilime Gelmişine Geçmişine Geleceğine Sövüp duruyorum Hiçte yakışmıyormuş dilime Boş versene! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Silencio (22-01-10) |
|
|
#10 |
|
Serseri şair ruhum
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.323
Forum Gücü: 403
Forum Puanı:178373
|
Çok güzel bir çalışma tek kelime , hep iddiaya girin
![]() tebrikler
. . . geç kalınmış bir telaşla yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksenden kurtulmaya çalışıyorum yüreğim tir tir yoksul, çırılçıplak acını esirgemesen ya benden vur ki bir kez daha yaşadığımı anlayayım... '' kayıp ruhların şairi ''
|
|
|
|
#11 |
|
Doçent
Genç Kuvvet
![]()
Teşekkür etti: 2.942
Forum Gücü: 210
Forum Puanı:98688
Ellerine sağlık (:
İnan Bana Hüznüme Yakışan Tek Renk Sensin Yar İçimde Ölü Suretler Taşıyan İmha Dolusu Z/amanlarım Var Bendeki Sadece Hüznün Sen Rengi Süslesene Beni Kendinle Yar .! ![]() |
|
|
|
#12 |
|
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 1.804
Forum Gücü: 125
Forum Puanı:60948
harika...
baska diyecek birşey bulamıyorum hayatım (: ![]() ... "Keske burada, yanımda olsa da, Yagmur birlikte yagsa üzerimize... Keske orada yagmur yagmasa üzerine de Islanmasa ! " ... |
|
|
|
#13 |
|
En Yaratıcı Üye
Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 337
Forum Puanı:164422
|
ilk gördügümde nasil etkilendiysem simdide ayni hisleri yasiyorum
bir iddia sonucu ortaya ciksada, tüm yüregini katipta yapmissin kelebegin etkisinde takili kaldik nedense bu aralar (: ellerin dert görmesin can'cagzim zevkini konusturmussun yine
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Silencio (23-01-10) |
|
|
#15 |
|
Konuları En Çok Beğenilen Üye
![]()
Teşekkür etti: 5.258
Forum Gücü: 334
Forum Puanı:157015
|
Çok güzel bir çalışmaydı
Tarzını seviyorum Ellerine sağlık canım
Sustu içimdeki |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Silencio (24-01-10) |
|
|
#16 |
|
Asistan
![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 81
Forum Puanı:40219
O kelebek benim olmalı esraaa
![]() Süper yapmışsın canım.. Ne kadar güzel süslemişsin sen öyle ![]() Harikaydı ![]() Eline,emeğine sağlık ![]() Çok güzeldi
... S u s m a faslındayım şimdi ... !
|
|
|
|
#17 |
|
Doçent
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 2.633
Forum Gücü: 232
Forum Puanı:109791
Emeğine sağlık, güzel olmus
B a z e n a n ı l a r a e n ç o k y a k ı ş a n e l b i s e,
b i r k a ç d a m l a g ö z y a ş ı d ı r u n u t m a... |
|
|
|
#18 |
|
En Sempatik Üye
![]()
Teşekkür etti: 8.228
Forum Gücü: 757
Forum Puanı:349200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Gözalici Ve Güzel, Te$ekkürler
Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum.. Hangi kuytularda ağladım.. Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi.. Neler umdum neler buldum.. Olsun.. Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum.. Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye, şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum.. İyi ki.. Neyse.. Şimdi.. Boş verdim gitti beklediklerimi.. Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi, ve yırttım yalancı gülümsemeleri.. Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi.. Biri canımı her acıttığında, karaladım kara kaplı defterimi.. Hiç bozmadım ifademi, gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi.. Zaman akıp gidiyor ya su misali.. Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun.. Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim, kurşuna dizdiğim hayallerimi.. Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum.. Canımı acıtan herkese, herşeye.. Gelin diyorum, gelin.. Yine beklerim yüreğime.. By N!da´m (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Silencio (31-01-10) |
|
|
#19 |
|
Öğretim üyesi
Atatürkçü Düşünce
![]()
Teşekkür etti: 1.834
Forum Gücü: 41
Forum Puanı:17787
Her zamanki gibi güzel bir çalışma ve şarkı.
![]() İşte Gidiyorum, Bir şey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden, Hiçbir şey almadan, Bir şey vermeden, Yol ayrılmış görmeden... Gidiyorum...
|
|
|
|
#20 |
|
Yılın En Tatlı Bilmişi
Düşünürler grubu
![]()
Teşekkür etti: 8.744
Forum Gücü: 710
Forum Puanı:329250
"Ahdım olsun"
Türkce'de en sevdigim kelimelerden birisidir, 'ahdim'.. Calisma biraz karisik olmus, sade olsaymis daha da göz alici olacakmis.. Fakat bu haliyle de cok etkileyici.. Tebrikler.. Umutlandıklarım, umut dağıttıklarım Akıl verdiklerim, akıllı sandıklarım Bir sevip, bin söz ettiklerim Bin sevip, hiç söz etmediklerim Söz verdiklerim, yapamadıklarım Eksik olmayın ! Bir başka sefere yine beklerim.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|