|
|
| Antikapitalistler | Bilişim Grubu | Düşünürler | Figüranlar | Genç Kuvvet | Huzur Pınarı | Atatürkçü Düşünce | Müzik grubu | Sanatkârlar | Spor Grubu |
![]() |
![]() |
|
Konu Seçenekleri | ![]() |
|
|
#1 |
|
Konuları En Çok Beğenilen Üye
![]() |
31 Ocak - 14 Şubat Tarihli Şiir Yarışması Konusu "Aşk"![]() Şiir Konusu: '' Aşk '' Son Katılım Tarihi: 14 Şubat 2010 Pazar Saat: 23:oo Katılımcı Arkadaşlarımızın Yarışma Kurallarına Uymasını Önemle Rica Ederiz.. Tüm Katılımcılara Başarılar.. (: Sustu içimdeki |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | GuZeLBeLa (01-02-10), Smyrna (07-02-10), Snorland (31-01-10), son söz (13-02-10), Üç Nokta'M (11-02-10) |
|
|
#2 |
|
En Sempatik Üye
![]()
Teşekkür etti: 8.228
Forum Gücü: 757
Forum Puanı:349200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Tüm Katılımcılara Başarılar.. (:
Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum.. Hangi kuytularda ağladım.. Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi.. Neler umdum neler buldum.. Olsun.. Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum.. Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye, şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum.. İyi ki.. Neyse.. Şimdi.. Boş verdim gitti beklediklerimi.. Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi, ve yırttım yalancı gülümsemeleri.. Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi.. Biri canımı her acıttığında, karaladım kara kaplı defterimi.. Hiç bozmadım ifademi, gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi.. Zaman akıp gidiyor ya su misali.. Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun.. Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim, kurşuna dizdiğim hayallerimi.. Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum.. Canımı acıtan herkese, herşeye.. Gelin diyorum, gelin.. Yine beklerim yüreğime.. By N!da´m (: |
|
|
|
#4 |
|
En Fanatik Üye
" Bir Acayip Adam " ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.036
Forum Gücü: 400
Forum Puanı:186954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Başarılar, katılımları bekliyoruz.
Kewell Vs. Pose
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
#5 |
|
Haftanın Moderatörü
"Carpe diem" ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.447
Forum Gücü: 502
Forum Puanı:220957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben katıldım bile, umarım katılım daha çok olur.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|