İkiz Forum – Sahte Kimliğiniz  Yarışmalar  Şarkımla Resimler Çizdim
Ipek Palace
Notices

Yorumsuz Forum Navigation
Antikapitalistler Bilişim Grubu Düşünürler Figüranlar Genç Kuvvet Huzur Pınarı Atatürkçü Düşünce Müzik grubu Sanatkârlar Spor Grubu

Anket Sonuçlarını Göster: 31.01.2010 " Soner Arıca - Sen Giderken " Anketi Açılmıştır
1.Resim 14 28,57%
2.Resim 18 36,73%
3.Resim 4 8,16%
4.Resim 8 16,33%
5.Resim 5 10,20%
Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 07-02-10, 23:20 Çevrimdışı   #1
Yılın Üyesi
Yorgun...
Snorland

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 37.473
Teşekkür etti: 23.530
RepForum Gücü: 1000
Forum Puanı:551362
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

31.01.2010 " Soner Arıca - Sen Giderken " Anketi Sona Ermiştir.

Yarışma Birincisi
2.Resim AngeLus'

Yarışma İkincisi
1.Resim eky

Yarışma Üçüncüsü
4.Resim Little Begonya

5.Resim Snorland

3.Resim Pose

Aşk bitti mi dünya kelebek ömrü kadardır...

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
'RooKiE (08-02-10), Ephinoia (07-02-10), Kitaß'üL Ask (08-02-10), No Doubt (07-02-10), Sessiz Senfoni (08-02-10), Sessiz Yolcu (09-02-10), Silencio (08-02-10), Smyrna (08-02-10), son söz (13-02-10)
Eski 07-02-10, 23:24 Çevrimdışı   #2
Yılın En Aktif Üyesi
'kalbim susmuşlar yeri..
Ephinoia

Mod. denetleyicisi

Ephinoia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.977
Teşekkür etti: 10.931
RepForum Gücü: 491
Forum Puanı:209098
Ephinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEphinoia buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Oyum 4.Resime Diğer Katılımcılara Başarılar ...

.

Sustum...!
Tuz Basıp Yaralarıma Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum!
Tam Acılarımı Haykıracaktım Ki Sustum...!
Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin...
İçimdeki Volkanları Boğarak Sustum...!
Açmadım Kimselere Yüreğimi...!
Hançeri Sadece Kendime Sapladım ve Sustum...!
Hüznü Yüzümde Acıları Gözlerimde Topladım Sustum...!
Bir Ah Sürüp Dudaklarıma...
Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum...

.

Eski 07-02-10, 23:32 Çevrimdışı   #3
En Romantik / Duygusal Üye
No Doubt

No Doubt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.940
Teşekkür etti: 9.741
RepForum Gücü: 286
Forum Puanı:135202
No Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biriNo Doubt Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
1.çalışma..
Başarılar

.
.
Seni asla lekeleyemem,çünkü
en derinimdesin
buluşmak için çırpındığım o ta içimde.
Seni asla lekeleyemem,çünkü
günlük,basit,sıradan hayatımda yoksun
yasakların geri çekildiği,
korkunun sustuğu
o saf anlarda beliriyor kalbin...kalbime...

Eski 07-02-10, 23:33 Çevrimdışı   #4
Forumun Şeker Çingenesi
karakız

Bölümünde deneyimli

karakız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 3.625
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:121781
karakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler birikarakız Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
4. çalışma başarılar.

"Yaradan,sonsuz sevgi,sağlık,bilgelik ve bolluk'tur.Ben O'nun kendi suretinde yarattığı çocuğuyum;o halde özgür,sevgi dolu,bilge,her zaman rehberlik edilen ve sınırsız kaynakları olan bir varlığım"

Eski 08-02-10, 00:07 Çevrimdışı   #5
RaP Benim Huyum !
'RooKiE

S.mod denetleyicisi

'RooKiE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.849
Teşekkür etti: 5.008
RepForum Gücü: 289
Forum Puanı:122519
'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri'RooKiE Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
2.Resim

.

R ayına Sokmak Zor da Olsa RaP' i
o rtamı Bulmak Kolaydır Belki
o lmasa da Bazen Yazma Fikri
K arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
i syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
E r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 08-02-10, 00:16 Çevrimiçi   #6
En Paylaşımcı Üye
CSKN
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 21.489
Teşekkür etti: 15.557
RepForum Gücü: 812
Forum Puanı:367219
CSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmışCSKN Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Oyum 2. Çalışmaya..

Başarılar Arkadaşlar..

..bir lodos lazım şimdi bana..
..bir kürek, bir kayık..

..
: Kahramanı olmak istediğim bir masal var :

..

..istanbul duman duman..

Eski 08-02-10, 00:18 Çevrimdışı   #7
En Güzel Nickli Üye
Sessiz Senfoni

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 10.449
RepForum Gücü: 389
Forum Puanı:181551
Sessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmışSessiz Senfoni yememiş içmemiş konu açmış
1. resim olarak beni herzaman etkilemiştir..
oyum 1. çalışmaya.

Hayatımda herkesin yeri ayrı,
kiminin üzeri çizili,kiminin altı..

Eski 08-02-10, 00:22 Çevrimdışı   #8
Doçent
ultrAsi '
Düşünürler grubu

ultrAsi ' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.278
Teşekkür etti: 967
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:40896
ultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyorultrAsi ' çevresinde seviliyor
Oyum 4.Resime (:
Herkese Basarilar

[G]ercek [S]evgi Karsilik Beklemez ..

Yok mu Senin Benzerin ?

Eski 08-02-10, 14:39 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Kitaß'üL Ask
Düşünürler grubu

Kitaß'üL Ask - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.052
Teşekkür etti: 1.778
RepForum Gücü: 125
Forum Puanı:60948
Kitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyorKitaß'üL Ask çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
2 ve 3 çok begendim oyum 2. çalışmaya.

...
"Keske burada, yanımda olsa da,

Yagmur birlikte yagsa üzerimize...
Keske orada yagmur yagmasa üzerine de
Islanmasa ! "
...

Eski 08-02-10, 15:21 Çevrimdışı   #10
En Sempatik Üye
GuZeLBeLa

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15.118
Teşekkür etti: 8.228
RepForum Gücü: 757
Forum Puanı:349200
GuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmışGuZeLBeLa Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Güzel Cali$malar Var, Emegi Gecenlere Te$ekkürler Ve Ba$arilar (:

Neler düşündüm.. Hangi düş kuyularında boğuldum..
Hangi kuytularda ağladım..
Hangi gecelerin zifirisine gömdüm kendimi..
Neler umdum neler buldum.. Olsun..
Ben umduklarımı bulamadığımda da ayakta durdum..
Önceleri ağlayıp üzüldüğüm çok şeye,
şimdi gülüyorum , iyi ki yaşanmışsınız diyorum..
İyi ki.. Neyse.. Şimdi..
Boş verdim gitti beklediklerimi..
Sildim hafızamdan beni acıtan her şeyi,
ve yırttım yalancı gülümsemeleri..
Kurşuna dizdim gerçekleşmeyen hayallerimi..
Biri canımı her acıttığında,
karaladım kara kaplı defterimi..
Hiç bozmadım ifademi,
gülümsedim, acı çekmeye müptelaymışım gibi..
Zaman akıp gidiyor ya su misali..
Yerine yenisini doğurdum kaybettiğim her umudun..
Her yeni umutla bir kez daha filizlendirdim,
kurşuna dizdiğim hayallerimi..

Yılmıyorum , yıkılmıyorum, bitmiyorum işte..
İnadına hayata gülümsüyorum..
Canımı acıtan herkese, herşeye..
Gelin diyorum, gelin..
Yine beklerim yüreğime..
By N!da´m (:

Eski 08-02-10, 15:58 Çevrimdışı   #11
Haftanın Moderatörü
"Carpe diem"
Smyrna

Bölümünde uzman

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15.796
Teşekkür etti: 5.447
RepForum Gücü: 502
Forum Puanı:220957
Smyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSmyrna buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda

her çalışma çok güzel, emek verenlere teşekkürler.

Eski 09-02-10, 00:17 Çevrimdışı   #12
Yılın En Tatlı Bilmişi
aydan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 13.270
Teşekkür etti: 8.743
RepForum Gücü: 710
Forum Puanı:329250
aydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmışaydan Rep olayını aşmış
2. ve 3.'ten cok etkilendim..
Sanirim 2 daha agir basiyor..
Basarilar (:

Umutlandıklarım, umut dağıttıklarım
Akıl verdiklerim, akıllı sandıklarım
Bir sevip, bin söz ettiklerim
Bin sevip, hiç söz etmediklerim
Söz verdiklerim, yapamadıklarım
Eksik olmayın !
Bir başka sefere yine beklerim..

Eski 09-02-10, 02:35 Çevrimdışı   #13
Dream Theater

Downloadüç

Dream Theater - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.830
Teşekkür etti: 1.014
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:42651
Dream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyorDream Theater çevresinde seviliyor
Ödüller:
3

'Gerçek' seni bulacaktır...

Eski 09-02-10, 12:10 Çevrimdışı   #14
Asistan
Catalepsy

Catalepsy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 164
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10410
Catalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyorCatalepsy çevresinde seviliyor
Herkese başarılar oyum 5.resim'e .

' Ne kadar yamalarsan yamala
Gölgenden kanamaya başlamışsın bir kere … '

büyüdük, umut öldü; küçüldük.

Eski 09-02-10, 16:36 Çevrimdışı   #15
Rektör
HeLL's AnGeL
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.471
Teşekkür etti: 6.619
RepForum Gücü: 489
Forum Puanı:224635
HeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLL's AnGeL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
1.Resim..
Başarılar..

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba.. : )

Eski 09-02-10, 16:43 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
"Sky..."
Düşünürler grubu

"Sky..." - ait Avatar
Genel Mesajlar: 923
Teşekkür etti: 193
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:41142
"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor"Sky..." çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
1,

"Bak gözlerimin etinden inen kısmına.
Hapsetmiştim ya bedenini gözlerimin içine.
İşte tam da öyle. Boşuna ısrar etme açmam gözlerimi hayata.
Kusura bakma açarsam uçarsın kanadın açıldığı an da.

Erkan Ulusoy"

Eski 10-02-10, 18:24 Çevrimiçi   #17
RapBoys

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.328
Teşekkür etti: 2.014
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:64413
RapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyorRapBoys çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
emeklerinize sağlık arkadaşlar
2.çalışma

Adıma dilin varmıyorsa bana KaF KeF de...
Seni Hit Herif

ی۱۹٥

Eski 10-02-10, 18:38 Çevrimdışı   #18
Doçent
'Destina
Düşünürler grubu

'Destina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.629
Teşekkür etti: 1.892
RepForum Gücü: 134
Forum Puanı:61413
'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor'Destina çevresinde seviliyor
2. Resim (:

.
.
.
.
.
.
.

Eski 10-02-10, 19:26 Çevrimdışı   #19
En Hızlı Çıkış Yapan Üye
LâL*
Düşünürler grubu

LâL* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.423
Teşekkür etti: 5.422
RepForum Gücü: 313
Forum Puanı:144716
LâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biriLâL* Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hepsi çok güzel.. tek seçme hakkım var. oyum; 1. resme..

..................

Ben sizin yalan ve hilelerinizle başedemedim, bu bana dert oldu.
Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim, bu da size dert olsun.

Eski 10-02-10, 19:44 Çevrimiçi   #20
Asistan
capris
Atatürkçü Düşünce

capris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 482
Teşekkür etti: 290
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:17706
capris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyorcapris çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
1 ile 4 arasinda zorlansamda,
oyum 1. calismaya gitti.

Ey Türk, titre ve kendine dön!!

Sebebi var elbet bu gözyaşların
Anlamaya çalışmayın, anlayın!

tirt.

Kapalı konu

Konu Seçenekleri